maanantai 9. lokakuuta 2017

Arjen harjoittelua

Mielestäni Dorita on sopeutunut tosi hyvin arkeemme. Paljon sillä on asioita, jotka jännittävät, etenkin ulkona. Tietenkin jännittää, kun jatkuvasti tulee sille uusia asioita nenän eteen! Pyöriä se jää miettimään, samoin ihmisiä, autot on jo ihan ok, kun ne on todettu kulkevan riittävän kaukaa meistä. Ääniä se jää kuuntelemaan, koiria ei ole tullut vielä vastaan.
Lauantaina oli jo tunnin mittainen yksinoloharjoitus ja se sujui hiljaisuuden vallitessa. Jatkamme harjoituksia.

Dorita on tosi iloinen ja kova tyttö suukottelemaan, häntä paukuttaa seiniä ja oven karmeja alvariinsa :)
Hieman on havaittavissa mustasukkaisuutta ja omistushalua. Elvikselle se ei sano mitään, sillä Elvari laittoi tungettelevan neidin heti kättelyssä ruotuun, mutta Bea on niin kiltti ja vaatimaton, että iltaisin Dorita ei halua sen hyppäävän mamin viereen, vaan saattaa murahtaa Bealle, kun se on hyppäämässä sänkyyn. Samoin puruluun kanssa, se aikansa rouskutteli ja kun ei leukaluut enää jaksaneet, niin Dorita alkoi huolellisesti peittämään sitä petiinsä, hienon työn tyttö tekikin. Bea käveli vain ohi tietämättä luusta, Dorita katsoi aiheelliseksi murahtaa sille ja sanoa, että se on sitten vain ja ainoastaan hänen luunsa.
Näistähän me tietenkin tässä harjoitellaan pois.

Vessaan ei Doritalla ole edelleenkään kiire. On hyvä panttaamaan.... Ymmärrettävästi se ei arvosta Suomen ilmastoa, ja sillä on myös siihen totutteleminen (kuten myös minulla, edelleen...!)

Kissan se antaa olla nätisti, Irina on yhden kerran (tänään) säikyttänyt Doritan ihan kiitettävästi. Tosin Dorita on tosi epävarma kissan suhteen eli myös säikähtää helposti :D

Ruoka maistuu hyvin, samoin vesi. Vettä onkin neliön säteellä kiposta.

Remmikävely Doritalla on toistaiseksi mallikasta. Nyt se on hieman huomannut jo hajujen päällekin eikä vain tutkaile ympäristöään

Tästä on taas hyvä jatkaa, Dorita on todella ihana ja kuuliainen tyttönen!

Tässä VIDEO iltakävelyltä

Syksyinen aamukävely

Ilta-Dorita. Eikö voitaisi jo mennä nukkumaan...??

Dorita tutustuu porkkanaan.

Vihdoinkin pääsee keräämään lisää voimia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti