perjantai 20. lokakuuta 2017

Porkkana päivässä pitää elkut loitolla?

En tiedä, kun tässä talossa ei porkkanoita tarjoilla muttei kyllä sitä keppiäkään :))
- Dorita

Joka tapauksessa, Dorita on käynyt joka viikko eläinlääkärillä. Viime viikolla Hakkaraisen Tanjaa moikkaamassa, laitettiin leishmanialääkkeet kohdilleen. Juu, Doritalla on leishmania, mutta se on jo hyvin hoidossa ja voipi olla, että jonain päivänä se jopa häipyy, ei ehkä ikuisiksi ajoiksi, mutta joksikin aikaa kuitenkin! Pahanmakuisen lääkkeen Dorita lupsuttaa Naturell jugurttiin liotettuna. Helppo nakki!
Perjantaina käytiin Arkissa Kristiina Thorpia moikkaamassa, Kristiina on käytökseen erikoistunut eläinlääkäri. Juteltiin Doritan peloista ja mitä niille voisi tehdä. No ei paljoa sen enempää kuin on tehtykin jo, mutta saimme treenin tueksi lääkityksen. Toivottavasti saamme niiden avulla treeneihin pikapotkua, niin päästäisiin kaikki nauttimaan ulkoilun ihanuudesta ja hajumaailmasta piakkoinkin! No en minä ihmeitä odota, mutta saahan sitä haaveilla...?! :)

Yksin olemiset sujuu edelleen fleecen silppuamisten merkeissä, Dorita ei ole ahdistunut, ainoastaan levoton ja ehkä myös tylsistynyt. Mä uskon, että se aika on nyt avainasemassa ja pianhan se huomaa ettei hätää ole. Ja meillä kun on nuo arkirutiinit hallussa, tylsän samanlaisia kaikki päivät ja etenkin aamut! Ensi viikolla ollaan sitten siinä arkimeiningissä ja hieman mammaa jännittää miten Dorita pärjää!

Dorita on ystävystynyt Bean kanssa eikä Elviskään oikein pysty olemaan etäinen, kun Dorita niin ihanasti nuolee sen korvat puhtaiksi... eli tyttö on täällä sulattanut jo kaikki muut paitsi Irina vielä yrittää olla ylimielinen. Dorita yrittää saada Irinaa leikkimään, Irina sihisee sille ja on karvapallona... ihan höpsöjä tyyppejä!
Doritalla on ihan älyttömän kultainen luonne... saadaan nää jänskät pakettiin niin taivas on rajana, elämä voi hymyillä leveästi!

Ei mulla muuta, tsekkaa parit kuvat ja videon Doritasta ja Beasta, ne on niin söpösiä!
Tässä VIDEO Beasta ja Doritasta, ihanat tytöt!

Mami värkkäs tämmösen fleecen.. ei järin hieno eikä lähellekään muodikas, mutta ajaa asiansa.


Irina ja Dorita, päikkäriaika!

Koirajengi kasassa

Varmaan hyvä nukkuma-asento?? Ei tod... 

Raps raps...

Ja mitään en tehnyt! En! 

Syyllinen ei ole Bea eikä vissiin Doritakaan vaan Pirkka!?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti