perjantai 17. syyskuuta 2010

Harjoituksia

Toivon jatkossa ettei blogistani tehdä taistelutannerta, kiitos.

Eilinen päivä Oton kanssa sujui lähes samaan tyyliin kuin edellinenkin. Teimme yksinoloharjoituksia useamman kerran ja ne tuntuvan sujuvan oikeinkin hyvin. Hopo on Oton tukena harjoituksissa.
Bulldoggi ja kissat saavat vielä Oton tunteet kuohumaan kovastikin, kissat ovat tehneet oman ratkaisunsa ja siirtyneet saunaosastolle oleskelemaan. Hyvä niin.

Buddy on niin kiltti ja pitkäpinnainen ettei se edes tuhahda Oton kommenteille ja pikkuhiljaahan nuo minun aiemmatkin koirat Buddyn hyväksyivät ja ymmärsivät ettei turinat ole mitään murinaa vaan ihan kuorsaamista ja bulldogin hengittämistä. Ehkäpä Ottokin pian sen oivaltaa?

Olemme löytäneet nyt aika kivan rytmityksen, aamu- ja iltapäivä tallustellaan metsässä ja haistellaan siellä elämän hajuja, illalla pimeän tultua niin aikaisin, käyskentelemme tietä pitkin nuuskimassa muiden koirien kommentteja.
Siinä meillä on haastetta, onneksi naapurin Anna ja koiransa Kaunis Alma ovat jeesaamassa sillä 4 pörräävää koiraa on yhdelle ihmiselle aikamoinen haaste!! Anna, Alma ja Hopo kulkevat kimpassa, ja mulla on sitten Buddy, Donna sekä Otto. Alma eikä Hopo oikein osaa katukävelyn jaloja taitoja ja räyhnäävät kaikille ja kaikella. Ja nyt siis myös räyhäjengiin liittyi Otto. Wau, täytyy sanoa että olo on kuin kylähullulla konsanaan :)
Otto reipastelee ulkona, on niin intopinkeenä ettei taida etutassuja lenkeillä käyttää laisinkaan vaan kävelee tai pompsuttelee takajaloillaan! Ihana, sormet syyhyisi käydä opettamaan sille kaikenlaisia hyödyllisiä taitoja kuten renkaan läpi hyppääminen, tanssiminen... :D !!

Mun mielestä kaikki on tähän mennessä mennyt tosi hienosti Otto-pojan kanssa, taidankin ottaa kameran mukaan tänään ulos, niin saa mahtavia ruska-Otto kuvia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti