lauantai 2. huhtikuuta 2011

Oma koti kullan kallis

Blogipäivitykset on jääneet  hieman vähemmälle, sillä keskiviikkona oma koirani sairastui vakavasti ja joutui tehohoitoon, on nyt edelleen huonossa kunnossa, mutta pääsi kotiin paranemaan.

Tiistaina kävi Vaavia katsomassa Vaavin uusi ikioma perhe. Eli Vaavi on löytänyt itselleen loppuelämän kodin ja muuttaa sinne 8.4. perjantaina. Onnea Vaaville ja perheelle valtavan paljon!

Vaavi on muuten ollut ihana oma itsensä, touhuilee omiansa ja leikkii kavereiden kanssa. Pikkukepposia keksii myös lisää, kuten tuo sinulle kylppäristä kaikenmoista tavaraa; pyyhettä, hiuskumppareita yms.
Ulkona on edelleen aika jännittävää, mutta senverran on itsetunto noussut, että jos vieras koira alkaa meille haukkumaan, niin Vaavi polleasti vastaa siihen samalla mitalla :) Siitähän me olemme keskustelleet Vaavin kanssa, ettei se kannata vaan tehdään me silläaikaa jotakin mukavaa,  etsitään vaikka käpyjä, antaa sen toisen ihan vapaasti siellä vaan räksätä.

Hienosti Vaavi, kuten muutkin tämän talouden eläimet, on antanut Buddyn sairastaa rauhassa. Vaavi käy välillä nuuskimassa, mikä kaveria vaivaa. Hyvin varovaisesti vain. On nää kyllä niin hienoja otuksia, jokainen, jotka tämän katon alla asustaa!

Tässä kuva Vaavin lempipaikasta, eli keittiön pöydän alla
Aika rentoa likkaa :)

1 kommentti: