sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Täydellinen

Smile!
Olen pitkästä aikaa aivan sanaton!
Kuinka tuollainen harvinainen musta helmi on voinut lojua tarhalla kenenkään sitä nappaamatta??!!
En kertakaikkiaan ymmärrä... Pelkään, että blogista tulee todella tylsä, sillä tulen toistamaan sanoja: täydellinen, ihana, kaunis, upea... :)
Toiset koirat, KYLLÄ. Kissat, KYLLÄ, lapset ja miehet KYLLÄ. sisäsiisti KYLLÄ, remmikävely TÄYDELLINEN, miellyttämisen haluinen KYLLÄ. leikkisä KYLLÄ mutta hyvin hallitusti. rohkea ja reipas, KYLLÄ!!
En tajua. Huokailen vain, muuta en juuri tällä hetkellä osaa tehdä.
Katsokaa siis silläaikaa kuvia...

<3

Suihkun jälkeen pehmeä peti..

Halikoira, tulee hakemaan halauksen silloin kun tuntuu että sellaista tarvitaan!

5 kommenttia:

 1. Sä olet tainnut rakastua totaalisesti hauvaan ;-)...Hieno homma..Tälle laatuyksilölle löytyy varmaan koti nopeasti...Siitä saa joku "valmiin koiran". Itse kun adobtoin Atin Unkarilaiselta tarhalta (yorkkari), otin "sian säkissä" niin poika osoittautui myös unelma tapaukseksi...Sisäsiisti, tykkäa kaikista jne...Edna kuulostaa meidän Atilta vain isommassa koossa. Onnea kodin etsintään.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kuulostaa hyvälle, olet tainnut menettää koiruudelle sydämesi kokonaan. Siitä saa joku "valmiin" koiran. Edna kuulostaa meidän Atilta (yorkkari) jonka adoptoin unkarilaiselta tarhalta. Sain "sian säkissä" eli en tiennyt pojasta mitään, mutta osoittautui täydelliseksi tapaukseksi...ihan niin kuin Ednakin. Onnea kodin etsintään.

  VastaaPoista
 3. näkyykö se noin selvästi että tässä ollaan aika pahasti in lööv... ;) :D
  Joo, koti voisi löytyä pian, muuten erosta tulee tod vaikeaa...

  VastaaPoista
 4. Oiiiih! <3 Mäkin olen in love..... Jos haluutte tulla päiväselti koirapuistoileen tänne meille päin, niin me tullaan mielellämme! Piippola äksyilee aina isoille mustille, joten sille tekis hyvää huomata, että kyllä ne voi olla kivojakin. =)

  VastaaPoista