torstai 26. heinäkuuta 2012

Odotellaan :))

Pian on taas aika alkaa päivittämään blogia, sillä muutaman päivän kuluttua saapuu uusi kotihoitokoira, aika kiva juttu!
Lauantain-sunnuntain välisenä yönä Costa Blancan rescuekoirat ry:n kotihotopaikkoihin saapuu 4 uutta kotiaetsivää koiruutta. Jos kaikki siis menee suunnitelmien mukaan. Joskus on käynyt niinkin, että koira on sairastunut juuri ennen lähtöä, eikä voi siis matkustaa. Pidämme peukkuja!

Matkaamaan lähtevät pikkaraiset sisarukset Tula ja Tulo jotka oli hylätty baarin eteen...
Heidän lisäkseen tulee Pepe-poika, jonka edelliset omistajat olivat "perinteisesti" vieneet autolla riittävän pitkälle kotoaan ja jättäneet oman onnensa nojaan. Pikku-Pepe oli juossut hetken perässä ja itkenyt kovasti, onneksi joku paikallinen oli nähnyt mitä tapahtui ja toimitti Pepen tarhalle.
Pikku-Ronja, joka on tulossa minulle hoitoon, oli löytynyt kadulta ja toimitettu tarhalle. Ronjan omistaja oli käynyt tarhalla koiraansa kysymässä, mutta tarhan henkilökunta ei voinut Ronjaa hänelle luovuttaa, sillä omistaja oli käyttäytynyt erittäin agressiivisesti, ilmeisesti oli huumaavien aineiden vaikutuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti