tiistai 6. marraskuuta 2012

Kaikessa rauhassa

Hanilla on nyt viikko ahkeraa päivätyötä takana. Tyttö toimii hyvin, rutiinit on helpottaneet sen aamutoimia. Ihan ensin kun herätään, Hani menee ulkona käymään. Hiukan myöhemmin menee koko jengi tai sitten vain Donna ja Hopo. Tämän jälkeen aamupuuron saa Donna ja Hopo, Hanin puuro otetaan mukaan töihin. Ja nyt Hanin aamuköpöttely autolle sujuu mallikkaasti, ei jumita enää mutkissa :)

Kotonakin voin jo mennä makkarin oven taakse vaikkapa puhumaan puhelimessa ilman suurempaa piippaamista, jos pikkuisen piipitystä kuuluu, hetken päästä kurkkaan niin likka röhnöttää kaikessa rauhassa sohvalla, jes!

Näin on siis stressitasot saatu aika alas, Clomicalmin annoin vasta tänäaamuna, syystä että torstai-iltana sitä hakiessani apteekista sieltä ilmoitettiin, ettei valmistetta ole heillä. No, sanoin tulevani perjantaina uudelleen. Menin perjantaina puoli seiskan aikoihin todetakseni, että ovessa oli lappu: Suljemme poikkeuksellisesti tänään klo 18.. Just juu... ei kun maanantai-iltana sitten uudelleen, en uskaltanut yötä vasten lääkettä antaa.  Tässä sitten odotellaan muutama viikko mahdollisia vaikutuksia, tehdään harjoituksia ja otetaan niin iisisti kuin pystytään.

Lääkärintarkastus oli tänään. Terve tyttö, hammaskivet pitää poistaa, muuten ok.
Vanhoja vammojahan sillä on, mutta eivät haittaa menoa.
Jaa mitä menoa?? Hani taitaa olla tällähetkellä Suomen, ellei maailman hitain vinttikoira. Ei ole askel korkea ja keveä, joustava, vaan hidas ja laiskanlainen. No, se muuttuu varmasti kun likka saa itsevarmuutta ja luottamusta olotilaansa. Sitten uskaltaa.
Koirapuistossakin käytiin sunnuntaina, ajattelin, että Hanille tekis hyvää päästä irrottelemaan, voisi ajatuksetkin tuuleentua. No, niinhän siinä kävi, että minä taisin juosta enemmän kuin Hani, joka jännittyneenä seistä nökötti lähinnä paikallaan, vaikka otettiin valjaat ja takkikin pois. Pikkiriikkisen 10 sekunnin hepulituksen se sai, Rockyn kanssa teki mieli leikkiä, mutta sitten jänskä otti voiton.
Yritämme uudelleen viikonloppuna, samassa puistossa, jos sitten onnistuisi :)

Kuvia menneeltä viikolta
Hopo: Anna mä nyt vähän pussaan...!

Irina ja Hani sekä sopiva hajurako

Puistossa, kaverina Rocky

Ei oo mun juttu...

Kun sohva ei enää riitä, otetaan tyynyt avuksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti