sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulu tulee

Moi taas pitkästä aikaa!

Mun hoitomammalla on kaikenlaista puuhaa, on koulua ja muuta höpöä, eikä se kerkiä ottamaan kuvia kokoajan... Ja nyt tulee Joulu. Mielenkiinnolla jään odottelemaan, mikä se sitten mahtaa olla! Siivotaan ja siivotaan kuitenkin ensin. Höh, mut me Konstan kanssa ei olla kauheesti auteltu, ollaan vaan retkoteltu ja laiskoteltu. Nautittu siis ihan täysillä elämisen ihanuudesta.
Olen saanut muutamia uusia lelujakin, narupallo on aika kiva, mä tykkään! Sen voi ottaa vaikka puistoon mukaan!


MUN pallo!


Pallo mukana, pedissäkin Ja me ollaan oltu muutaman kerran koirapuistoilemassakin! Jee, siitä mä tykkäsin kovasti! Eka kerran oltiin ihan pikkuporukalla, oli toi yks vinttikoiratyttö mukana ja oltiinkin ainoita silloin puistossa. Ei siit ollu kaveriksi, siinä se seistä nökötti takki päällä onnettoman näköisenä, vaikka kintut on luotu juoksemaan! No, mut me kaivettiin sitten hoitomamman käsilaukusta mun pallo ja heiteltiin sitä. Ai että tykkäsin, että pääsee revittelemään!Ja sit toisen kerran oltiinkin sellaisessa Rescueväen tapaamisessa jossa oli valtavan paljon koiria! Isoja koiria, pieniä koiria, hitaita koiria ja nopeita koiria. Se vinttari seistä nökötti sielläkin paikallaan... omituinen. Mut mä juoksin ja leikin kaikkien kanssa! Ei mitään väliä oliko kaveri tyttö vai poika, iso tai pieni, kaikki oli tosi kivoja! Ja mä taas niin tykkäsin :)
Vaikka mulla on noissa kuvissa tuo hieno villis päällä, en ole kylmän arka ollenkaan, olenhan sydämeltäni suomalainen ja kestän kylmempää ilmaa mainiosti. Villis oli nyt sitten vaan hätävarjelun liioittelua... mammat!

Voisin jo ihan hyvin muuttaa sinne Ikiomaan Kotiin, jota tässä ollaan etsimässäkin. Mä en vaan tiedä, mistä sellainen löytyy, tiedätkö sinä??

Laitan muutaman kuvatuksen syksyltä tuohon ihailtavaksenne

Vartioin untasi veli, tutka - viritetty, valot - check, asento - valpas


Sanovat kauniiksi, ja oikeassa ovat!


Ja kun se Joulu on tuloillaan, niin toivotan teille kaikille OIKEIN HYVÄÄ JOULUA, sekä rauhallista vuoden vaihtumista!! With Love -Santi

4 kommenttia:

 1. Todella mahtava koira.Harmi,että meille ei voi ottaa isoa koiraa,mutta joku onnellinen tämän saa itselleen.

  VastaaPoista
 2. Hei! Santi on mahtava koira, toivotaan, että joku sen itselleen nappaisi :) -Marjo

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Santi on todella suloisen oloinen koira. Minkä ikäinen hän on?

  VastaaPoista
 4. Hei Elina!
  Santi on noin parivuotias! Ja ON suloinen otus! :))
  Lisätietoja:
  http://rescuekoirat.com/Santi.html

  VastaaPoista