maanantai 10. marraskuuta 2014

Lempinimiä

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Anitalle niitä on myös kertynyt jo aikamoinen määrä :))
Anniina on ehkä se kaikista suosituin, luulen, että sitä kutsutaan enemmän Anniinaksi kuin Anitaksi! Anniina on jotenkin niin pehmeä ja suloinen nimi ja sopii tuolle karvakorvalle erinomaisen hyvin. Lisäksi on Ansku, Nita ja Nanita sekä komentosarjaan kuuluvat Antti! ja Nii-na - voimakkaalla äänenpainolla :)) Silloin kun on aihetta ojentaa, käytän noita kahta viimeistä.

Anniina on ollut Suomessa nyt 2 kuukautta, ja kuten olen aiemminkin kertonut, se on ihan täydellinen kotikoira ja enemmän kuin valmis uuteen kotiin! Mistä sellainen hänelle löytyisi?

En nyt oikein keksi mitään tikusta asiaa tähän blogiin, sillä mitään erinomaisen kummallista ei ole tapahtunut, niin kotikoira Anita jo on! :))
Ai niin juu, eilen illalla iltalenkillä Anita sai hepulikohtauksen, haukkui ja mylvi, pomppi paikallaan. En nähnyt siis yhtään  mitään! No selvisihän se lopulta, tien varressa oli vaarallinen postilaatikko! Hui, minä rohkeana etulinjassa tutustumaan tuohon vaaralliseen vekottimeen, taputtelin sitä ja kehuin, kuinka hieno loota se on. Lopulta Anniinakin uskalsi tulla varovasti tutustumaan siihen.. Loppu hyvin, kaikki hyvin, meistä tuli ystäviä... ;-)
Siinä taputellessani postilaatikkoa tunsin itseni todella fiksuksi ihmiseksi, onneksi kukaan ei tainnut nähdä... :))

Anniina Aurinkoinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti