keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Tikusta asiaa

Eli täällä menee Jackin kanssa tosi kivasti, ihan tavallista arkea eletään.
Jack on todella loistava seurakoira, tykkää myös leikkiä ihmisten kanssa leluilla tai vaikka sormikoukkua. Ensin se ei oikein sitä sormikoukku-juttua tajunnut, mutta hetken päästä se oli jo tosi kivaa. Eli mun etusormi koukussa pitää Jackin yläkulmurista kiinni ja katotaan kumpi päästää ensin irti :)
Se on myös oppinut hakemaan koirien lelukorista leluja ja nykyään täällä näyttääkin siltä, että meillä asustelee lapsokainen, lelut on ihan levällään... ja pehmolelut suolestetaan huolellisesti.

Leikkejä täällä on tosiaankin leikitty, on hepuleita, painia, palloleikkiä, kiskomista... Jack on hyvin leikkisä, muttei käy ketään väkisin leikittämään vaan tajuaa, jos ei huvita. Ja jättää rauhaan.
Ystävänpäivä suukko :)Viikonloppuna kokeilin sitten kynsien leikkuuta... Varauduin ajallisesti hyvin ja namipussissa oli herkkuja, josko kaveri pistäis hanttiin. Halusin, että toimenpiteestä tulisi mukava, ettei sitä tarvitse pelätä seuraavien elinvuosien ajan. Homma oli hetkessä ohi! Etutassuja se hieman nyki, mutta rentoutui sitten. Kaikki kynnet, naps naps naps. Pieniä taukoja välillä, tassu maahan, ja taas leikattiin pari kynttä kerrallaan. Takakynsiä Jack halusi leikattavan eri paikassa, ja se kävi kyljelleen makoilemaan ja jälleen oli kynsien leikkaaminen helppoa kuin heinänteko ! Uskomaton tyyppi :)
Jack ei ole oikein tohtinut tulla pötköttelemään sängylleni, aamuisin se on välillä sinne hypännyt innoissaan, kun on huomannut mun olevan hereillä. Eräänä päivänä sitten kurkkasin makkariin ja mitä näinkään; Jack lötkötteli Elli-kissan kanssa mun sängylläni :) Meni hieman hämillisen näköiseksi huomattuaan tulleensa nähdyksi, mutta paijasin sitä ja kerroin, että kyllä se voi siinä pötköttää, ja kyllä se sitten pötköttikin :)


Siitä on tullut kovin reipas poika jo ja mietinkin, mahtaakohan sille tulla murrosikä jossain vaiheessa, se on varmastikin jäänyt siltä käymättä... Sitä odotellessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti