torstai 8. maaliskuuta 2012

Kevättä odotellessa

Viimeisimmästä blogipäivityksestä on kulunut luvattoman kauan aikaa... Aika vaan kuluu niin  sukkelaan :)
Jack on ollut luonani 2 kuukautta, ja on kotiutunut todella hyvin arkeemme.
Se on kotosalla oman porukan kanssa kuin "kuka tahansa" kotikoira, rento, iloinen, leikkisä ja vekkulikin koiruus. Ulkona oleminen on edelleen Jackin mielestä ihan parasta, koirapuistossa ollaan treenattu luoksetuloa, se on loistava. Ja vauhdikas. Lähiaikoina ajattelin kokeilla pitää Jackia vapaana kotimetsässä, ai että jänskättää jo valmiiksi!


Costa Blancan rescuekoirat ry järjesti maaliskuun alussa Koirien peli-illan, otin Jackin sinne mukaan. Suunnitelma B oli valmiina, eli jos Jack stressaa liikaa, saan vietyä sen kätevästi kotiin. Mutta ei. Ei alkujännityksen jälkeen stressannut laisinkaan, päin vastoin, se oli erittäin kiinnostunut mitä ympärillä tapahtui! Otti vierailta ihmisiltä nameja, pelasipa tuo yhden pelinkin :) Makoili rentona lattialla ja katseli kun koirat pähkäilivät pelien parissa :D

Mitäs tässä muuta, ei mitää ihmeellistä, elämä rullaa painollaan.
Jack on tykästynyt vallan makoilemaan sängylläni ja katsoo ikkunasta ulos. Ei siellä mitään ole, metsää vaan, mutta entä jos kuitenkin? Tarkkana täytyy olla, muttei Jack turhia hauku, haukkuu tosi vähän. Intopiukka-haukku kyllä tulee, kun saavun töistä kotiin, sitä vaan ei pysty pidättelemään :D Ja Jack tietää, että kun tulen kotiin se tarkoittaa sitä, että se pääsee ULOS!! Ja sitten sen jälkeen saa ruokaa, ruoka tosin ei ole Jackille mikään pakkomielle, se syö rauhallisesti sen minkä jaksaa. Eikä härki muiden kipoilla siis.

Kuvia koirien Peli-illasta 3.3.2012
Donna ja Jack

Jack pelaa


Jack rentona

Kaikkea mielenkiintoista!

2 kommenttia:

  1. Jack on kyllä hieno tyyppi, olen seuraillut koko talven teitä :)

    VastaaPoista
  2. Juu, se on mahtava poika, ihmettelen, miksi kukaan ei ole sitä itselleen jo vienyt :))

    VastaaPoista