sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Uimamaisteri



Jotakin on hoidettava, sanoo Jack ja hoitaa siis Donnaa, Elli-kissaa sekä myös coolia Irina-kissaa :) Jakkihan on hoitokoira...! Juu, siis perheen elukoiden naamat ja korvat on siistit, siitä pitää huolen Jack.

Ja olen sitä mieltä, että Jack on sydämeltään suomalainen, sehän rakasti lunta yli kaiken ja nyt on todettu, että myöskin vettä.
Edellisviikkoisen virhearvioinnin myötä päätin viedä Jackin uimarannalle kuluneella viikolla.
Virhearviointi oli siis se, että mentiin Jackin kanssa erääseen koirapuistoon, joka oli todellakin mutainen.. mutta Jackiahan se ei haitanut, ei siis tippaakaa, kaveri revitteli yksinään mudan roiskuessa. Oli sit tosi nätti koira, eikä mulla edes ollut kameraa mukana!! Puiston vieressä on ns. lammikko, ajattelin jos Jakkis vaikka hieman siistiytyisi kintuistaan ennen autoon menoa, joten sinne siis. Hyvä ettei tosiaan menty molemmat, sillä niin innokkaasti Jakkis lampeen käveli.

Niinpä sitten päätin, että kokeilen onko Jakkis oikeasti uimarikoiria. Oittaan uimarannalle siis ja arvaattekos... JACK RAKASTAA UIMISTA!!  :)) Juu, sinne flexin kanssa ensin ja sitten otettiinkin koko ranta käyttöön ja Jakkinen juoksi, juoksi ja juoksi!!
No, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten olkaatten hyvät, nauttikaa!!














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti