keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Jackilla oma koti...!!

Nyt on kuulkaas ILOUUTISIA!!!
Jack on löytänyt itselleen oman kodin :)


Muutto tapahtunee vasta heinäkuun alkupäivinä, joten saamme nauttia vielä Jakki-makupalan seurasta muutaman viikon. Sen jälkeen emme Jackia varmastikaan näe, sillä Jackin uusi koti sijaitsee Oulussa saakka.
Jackin kotiasiassa on montakin hyvää juttua, mutta yhtenä voin kuvitella miten poika talvella nauttii Oulun korkeudella runsaasta lumesta joka ei sula niin aikaisin kuin täällä etelämpänä.

Jack on porautunut sydämiimme, sulanut laumaamme sinä aikana kun se on kotihoidossa ollut. Luopuminen siitä tulee olemaan vaikeaa. Miten voin sille kertoa, että ajattelen vain sen parasta? Uskon ja luotan kuitenkin koirien kykyyn sopeutua tilanteeseen, kuten aiemmissa kotihoitoblogeissani olen todennutkin. En ole ainutlaatuinen, Jack muutaman hetken ihmettelee ja sitten sopeutuu. Siitä kuoriutuu uudessa kodissaan upea koira kun jänskä-lukot aukeavat. Olen onnellinen vaikkakin samalla myös omalla tavalla surullinen.

Muuten arki rullaa mukavasti Jakkisen kanssa. Olemme olleet kahdestaan lenkillä aika usein, koirapuistoilemassa samoin.
Viime lauantaina olimme jälleen Costa Blancan rescuekoirat ry:n järjestämässä peli-illassakin. Siellä Jakkis oli jälleen kuin kotonaan. Pelejä se halusi pelata kun muut olivat lähteneet, Jakkis kävi tarkastamassa, ettei peleihin vain jäänyt herkkuja. Tärkeä homma!

Muutama kuvatus peli-illasta ja kuva kuinka hienossa rivissä meillä koirat istuu eteisessä ulos mentäessä ja sieltä tultaessa :))

Hopo ja Jack

Cool

Pelien siivousta :)

Siivotaan siivotaan
Rivissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti