maanantai 6. elokuuta 2012

Ronjalle löytyi koti :)

Näin se menee, ja niinhän sen pitikin mennä. Ronjalle varmistui viime viikonlopun aikana ikioma koti!!
Onnea Onnea Onnea!!! :))

Viime viikolla oli Ronjalla treffit Kauklahden koirapuistossa, jolloin eräs perhe tuli Ronjaan tutustumaan. Ja Ronjahan tykkäsi perheestä ja perheen koirasta ja tietenkin päinvastoin. Koirakaverin kanssa leikki sujui hienosti, ihmiset olivat sulaa vahaa Ronjan pienissä tassusissa... ;)

Eipä tuo kultanuppunen tässä kotihoitajaa kerennyt kauaa ilahduttamaan, muutto on jo ensi viikonloppuna. Tiistaina menemme Ronjan kanssa tutustumaan uuteen kotiympäristöön jotta muutto olisi Ronjalle, ja tulevalle veljelle myös, helpompaa.

Muutama kuva edelliseltä viikolta, yksi on Ronjan ensimmäinen pasta-ateria, jota se hartaasti mutusteli ja maisteli. Aika kummalliselta se likan suussa maistui ja tuntui, mutta ilmeisesti lopputulema oli; ihan syötävää kamaa :))

Koirapuistossakin käväistiin sitten ensimmäisen kerran, Ronja päästeli höyryjä ihan tosissaan! Semmoisiakin hepulikohtauksia sai, että huhhuh. Erehdyttävästi se muistutti pupua heinikossa, onneksi puistossa olevat vinttikoirat olivat ns. isojen koirien puolella... No kuviahan en tajunnut Duracell-pupusta ottaa, nauratti niin vietävästi sen meno ja meininki!!

Pastaa...

Lepotauko koirapuistossa

Ihana laidun!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti