torstai 2. elokuuta 2012

Tuhdimmasti asiaa :)


Yleensä olen pitänyt blogitekstit lyhyehköinä, että niitä jaksaisi lukea. Tälläkertaa on kuitenkin tulossa hiukan enemmän tekstiä kuin myös kuvia.

Tutustuminen Ronjaan on ollut helppoa, sillä tyttönen on hyvin välitön ja iloinen. Syvempi luonnekuvaus vaatii vielä aikaa, Ronjalla on jonkin verran vielä stressiä huomattavissa. Se tulee ilmi lähinnä touhottamisena, pomppaa innoissaan ylös kun nousen esim. tuolilta, kuin kysyen mitäs me seuraavaksi tehdään?
Samoin ensimmäisten päivien aktiivinen haukahtelu erilaisille äänille, on jo hienosti rauhoittunut, nyt aika moni ääni (lapset ulkona, kolahdus naapurista tai koiran haukahdus jossain) ei enää innosta Ronjaa vastaamaan neitimäisellä äänellään niihin.

Sisäsiisteydestä en oikein vielä pysty sanomaan, onko likka sisäsiisti vai ei. Muutamia pikkupissoja on tullut sisällekin, onko se vain hämmennystä ja merkkaamista? Aina kun Ronja on ulkona, sinne kuitenkin pissat tehdään.

Ulkoilu on myös Ronjan mielestä kivaa vaikkakin remmi hidastaa sen vauhdikasta etenemistä. Innoissaan se nuuskuttaa metsän hajuja ja kuuntelee ääniä.
 

 Olen kulkenut Ronjan kanssa kahdestaan aika paljon, tai sitten ottanut Donnan Ronjan kaveriksi. Hra Hopoa en kuljeta mielelläni Ronjan kanssa, sillä Hopo on herkästi haukkuvaa sorttia, ja Ronja menee sellaiseen kuoroon innoissaan mukaan.
 Ronjasta huomaa, että se on kovin nuori, lieköhän se edes kahta vuottakaan? Kovin on leikkisä, energinen ja touhukas, elohopea. Kotona on lattiat täynnä leluja joita Ronja käy lelukorista hakemassa :) Se osaa leikkiä itsekseen erinomaisen hyvin leluilla. Hra Hopo ei enää pystynyt itseään pidättelemään, vaan alkoi Ronjan kanssa leikkiä lyömään, pikku-ukkokulta!

Ronja tykkää kissoista. Ja kissat hyväksyvät Ronjan, eihän niiden arvolle tietenkään sovi koiran kanssa ystävystyä näin lyhyessä ajassa, mutta olkoot nyt siinä... Jopa neiti Irina on  hyväksynyt Ronjan varovaiset yritykset tehdä lähempää tuttavuutta. Yleensä Irina heittää kynnettömällä tassulla päin tunkeilevaa kuonoa, Ronja ei niin huonoa kohtelua ole Irinalta saanut missään vaiheessa.
Hyvä niin, sillä neiti Irinahan on Ronjaa korkeampi ja painavampikin.. :D

Ronjalla on myös ystävä tästä ihan läheltä, yläkerrasta. Paco-poika, Espanjasta myöskin! Paco etsii Ronjan lailla omaa kotiansa kotihoitajan luota käsin.
Kotihoitolaiset kävi eilen yhdessä ulkoilemassa, no eihän kuvien ottamisesta meinannut tulla mitään, kun toinen on Tehosekoitin (Ronja) ja toinen vältteli kameraa.. Mutta muutama kuva sadasta sentään onnistui joten kuten, siis kamerahan on ihan ala-arvoinen, muttei kiinnitetä siihen huomiota? :))

Näistä kuvista muuten tajuaa, miten pieni Paco onkaan! Vain hieman Ronjaa korkeampi...

Tämmöinen lukupaketti tälläkertaa, seuraavaksi ehkä perinteisesti lyhyempi blogi-päivitys!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti