perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hyvää Juhannusta!

Aurinkomme alla ei mitään suuria ole tapahtunut.

Hani käy töissä, valitettavasti se on ihan intopinkeä heti aamusta, kun huomaa minun tekevän lähtöä. Sinne se rymistelee eteiseen häntäänsä heilutellen ja odottaa, että kaivan valjaansa ja puen myös sen.
Kuluneella viikolla oli havaittavissa yhden kerran hitautta kömpiä lämpimästä sängystä eteiseen, no, otan sen hyvänä merkknä :)

Pupuja täällä uudessa kotimetsässä on paljonkin. Mutta Suuri Metsästäjä käyttää vain pitkää nenäänsä eikä silmiään. Itse näen useinkin kun pupu säntää karkuun meidät nähdessään, mutta Hani kulkee innoissaan nenä maata pitkin viistäen eikä pupua useinkaan bongaa. Miten ihmeessä se on ikinänsä itselleen tuolla tekniikalla ruokaa Espanjassa saalistanut...! :))

Rappukäytävästä on tullut Hanille kammotus. Se ei ensimmäisten viikkojen aikana ollut niistä millänsäkään, sitten ylöstultaessa pari viimeisintä rappusta tuotti sille ongelmia. Siitä ongelmasta päästyään se keksi, että kun tulemme kotiovesta rappuun, se kohta on liukas. Nyt en tiedä milloin mikäkin kohta on Hanskin mielestä liukas, mutta aina jokin kuitenkin. Reipas se on ja tulee rohkeasti rappuun, ja yrittää kovasti... Rohkelikko!

Hani viettää tänään elämänsä ensimmäistä Juhannusta. Njaa, ei kait se sen kummoisempi päivä sille ole, mutta itsellä tämmöiset ajatukset pyörii päässä, ensimmäinen joulu, pääsiäinen... jne.

Muutamia kuvia iloksenne!Hani on oppinut siistimään purkit ja purnukatkin!

Juhannuksena sitten vesilinjalla!

Ihan vähän jo irroitellen1 kommentti:

  1. Voi kun toinen on ihana! <3 Dankolla on sama ongelma, en ymmärrä miten on ruokaa saanut, kun ei pupuja huomata kuin nenällä ;) nooo, puput kiittävät ;)


    Oikein ihanaa juhannusta! Upeat maisemat teillä edelleen! :)


    VastaaPoista