torstai 11. heinäkuuta 2013

Kesä!

Meillä on nyt Hanin kanssa kesäloma!!

Uutisia edistymisistä ei ole, mutta kaikkea muuta sitten onkin. Hiukan tässä ihmetyttää Hanin ruokailut, se saattaa syödä kuin hevonen 3 viikkoa ja sitten toiset 3 viikkoa syö todella huonosti. Ja tuon mallisessa koirassa kolmen viikon huonosti syöminen näkyy heti, likasta tulee luuranko... no, kaipa se itse tietää mitä tekee? :)

Nyt kesällä ollaan nautittu mukavista paikoista Hanin kanssa.

Kävimme mm Oittaan rannalla ja Hani käveli perässäni järveen ihan helposti, no kuitenkin vain sen verran syvälle ettei masu kastunut :) Vaan eipä haitannut, en minäkään olisi voinut pitemmälle mennä, sillä housunlahkeet olisivat kastuneet.

Rövaren saareen mentiin yhteysaluksella, Hania jännitti mutta hienosti tyttö pärjäsi ja saaressa nautti kaikin aistein rauhasta ja meren kohinasta.

Kuvasatoa siis tähänastisesta kesänvietostamme!

Oittaalla

Oittaalla

Saaressa

Rövaren saaressa

Se on niin kaunis, reipas ja ihana!

Pikku-Allie hoidossa

Böö... anna pusu?

tätä galgot tekee parhaiten!

2 kommenttia:

 1. Ihana Hani! Kyllä tulee omaa puikulaa ikävä kun näitä kuvia katselee. Aivan mahtava toi pötköttelukuvakin, toinen niin luottavaisena sängyllä. Enää ei tartte pelätä ulkomaailmassa vaan saa nukkua turvallisesti pehmeässä sängyssä. Onhan se uskaltautnut juoksemaankin.
  :-)) Lämpimiä kesäpäiviä ja terkkuja koko poppoolle!

  terkuin,
  Sohvi ja Pyry

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts apua, huomasin kommentin vasta nyt, anteeksi!!
   Niin, kyllähän nuo galgottimet taitaa olla aikamoisia sydänkäpysiä... Caretalla oli ihanat vuodet luonasi, ikävä säilyy varmaan aina.
   Hani juoksee harmittavan vähän, mutta eihän sitä voi pakottaa, haluan, että se juoksu tulee suoraan sydämestä, onnesta ja juoksemisen ilosta. Sen toivoisin Hanin löytävän!
   Ihania loppukesän päiviä teidän laumalle, Pyrylle pusu <3
   -Marjo

   Poista