maanantai 11. elokuuta 2014

Anita

No niin, nyt pääsee taas vihdoin ja viimein päivittelemään blogia ihan oman kokemuksen kautta! Jei!

Anita on tulossa kotihoitoon, lähden Espanjaan hakemaan hänet ja Nikita-tytön, Suomeen tytöt tulevat 8.9. jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, eikä kumpikaan sairastu tms. juuri ennen matkaa.

Muistan, kun kävin Castallan tarhalla vuonna 2011 ja tapasin siellä Edna-koiran ja ihastuin ihan valtavasti siihen kaunokaiseen. Edna ja Anita on löydetty yhdessä kuljeksimasta ja otettu tarhalle suojaan. Anita ja Edna olivat tarhalla parhaat kaverukset, jolkottelivat yhdessä ja leikkivät, sillä molemmat olivat nuoria tyttöjä silloin.
Edna pääsikin hieman myöhemmin Suomeen ja löysi itselleen kodin.

Nyt olisi Anitan vuoro löytää itselleen koti! Anita on juuri sellainen koira, joka jää täysin ilman huomiota. Se on keskikokoa hieman kookkaampi, ruskeasävyinen, huomaamaton... Vasen korva näyttäisi lurputtavan aika hellyyttävästi!
Emme siis vielä tiedä, millainen tyttö sieltä on tulossa, mutta tarhalla se tulee toisten kanssa hyvin toimeen, tosin sehän on oikeastaan pakkokin, kun koiria on niin paljon. Emme tiedä onko se haukkuherkkä, vahtiviettinen... Jännittävää! Eniten jännittää, miten se tulee omien tyttöjen kanssa toimeen. Varsinkin Hani jännittää. Hani kun on nykyään sellainen, että jos joku tulee liian iholle, Hani ärähtää ja pyytää puolta metriä väliin, kiitos.

Kovasti toivon, että Anitaa lykästäisi ja se löytäisi kohtuullisessa ajassa itselleen kodin. Sen se tyttö on kyllä ansainnut, onhan se ollut tarhallakin jo reilusti yli 3 vuotta... surullista, vaikka Castallan tarha onkin hyvä ja siellä käy paljon vapareita seurustelemassa koirien kanssa, mutta silti se Suuri Rakkaus puuttuu. Ja riittävä huomio. Ja kaikki kotikoiralle tärkeät jutut, pehmeä peti, turkin hoito, hellyys, aktivointi ja päivittäiset yhteiset lenkit Oman Ihmisen kanssa. Koirat vaan kuluttavat aikaasa tarhalla... Turhauttavaa. Snif.

Kunhan likka saapuu Suomeen, alkaa blogi elämään jälleen! Tulee kuvaa ja kuulumisia sekä toivottavasti tuuletellaan myös edistymisiä!

Anitan strategiset mitat (noin, ennenkuin saadaan omakohtaiset mittaustulokset!):
Ikäarvio on 4-5 vuotias, n. 60 cm korkea ja painoa noin 30kg.


Tässä muutamia kuvia Anitasta
1 kommentti: