sunnuntai 30. toukokuuta 2010

2 kuukautta ja puoli päivää

Niin, kaikki kaunis päättyy aikanaan.
Terttu on löytänyt itselleen loppuelämän kodin ihanien ihmisten kanssa. Se pääsi ihan ainokaiseksi prinsessaksi, rakastetuksi perheenjäseneksi. Olen samaan aikaan valtavan onnellinen mutta myös hirmu  surullinen. Terttu kotiutui niin mahtavan nopeasti meille,  hioutui yhteen perheeseeni. Ikävähän sitä tulee!
Tämä on se ainoa huono puoli kotihoitajana olemisessa; luopuminen. Mutta... kaikkia vain ei itse pysty pitämään vaikka kuinka haluaisi!
Tertulle ja uudelle perheelle oikein paljon onnea, pitäkää huoli toisistanne, olette ajatuksissani.
Terttu, ole oma ihana itsesi ja muista että hoitotäti rakastaa sinua ja muistelee lämmöllä.

Tepa vinkkaa kaikille kiitoksensa jotka olette blogia ja Tertun elämää täällä hoidossa seuranneet!
Gracias!

He-hei, nyt mä meen... ;-)

Hymyillään kun tavataan!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Marjolle perheineen, sekä tietysti kodin eläinystäville Tertun hyvästä hoidosta. Saimme mukaamme rakkaudella kyllästetyn pienen Terttu Tepalaisen, joka on nyt mutustellut ja hajustellut uutta kotiaan. Pientä eroikävää on havaittavissa, joka näkyy Tepan liimautumisena Riitta-Liisan jokaiseen askeleeseen. Pappa ei niinkään ole tärkeä, mutta hyvin meilläkin synkkaa. Huomenna sitten aloitetaan tontin valloitus tosissaan, ja uskon että ensimmäiset vieraatkin tulevat jo nurkille kurkistelemaan. Lupaamme rakastaa prinsessaamme sillä kyvyllä mikä meille on annettu. Uskon, että Luoja pitää meistä hyvää huolta ja siunaa myöskin kaikkia ihmisistä ja eläimistä huolta pitäviä. Terveisin Karstulan Jukka-pappa.

    VastaaPoista