keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Toimistokoira

Nappasin tänä aamun Tertun mukaani töihin. Ja likka oli into pinkeänä eteisessä jo kun tajusi että VAIN se lähtee mamman kanssa :)  Näppärästi se suuntasi heti parkkipaikalle ja löysi oikean ajoneuvonkin, vaikkei montaa kertaa autossani ole ollutkaan. Ovi auki ja Terttu oli jo autossa. Tohkeissaan se katseli ikkunasta ulos koko pitkän (5km...) matkan töihin.

Ja töissähän se valloitti hetimiten kaikki. On niin hauskaa nähdä aikuisten miesten menevän polvilleen lepertelemään pikkukoiralle... niin, olen töissä miesvaltaisella alalla, selvennökseksi vaan.
Otin jopa kameran mukaan että saisin kuvia, mutta kuinka ollakaan, on senverran paljon napsittu kuvia, että akku olikin loppu, harmillista!

Terttua parempaa toimistokoiraa minulla ei ole mukana töissä ollutkaan! Mahtava! Se pureskeli luita, lötkötti rennosti huoneeni lattialla - välillä peiton päällä ja välillä pelkällä viileällä lattialla,  kävi moikkaamassa kaikki jääkaapilla kävijät ja tietenkin paheeni vuoksi joutui useita kertoja ulos kävelemään ja haistelemaan uuden paikan hajuja. Täytyy sanoa että Terttu kesti kuin mies :-)

Mutta nyt on tytteli ihan väsy, aika rankka päivähän se taisi olla vaikka mukavaa olikin!
Ymmärtääköhän Tepa nyt mun väsymystäni välillä työpäivän jälkeen kun on itse kokenut saman...? No, tuskin kuitenkaan.

Mutta kivaa meillä oli, minunkin muuten niin tavallinen tylsä työpäivä oli oikein piristävä Tertun ansiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti