perjantai 25. maaliskuuta 2011

Sukkavaras

Vaavi on siis koko työviikon ajan opetellut olemaan päivät kotona muitten koiruuksien kaverina. Yläkerran agentti ei kuullut inaustakaan täältä meiltä, eli Vaavi on odotellut kiltisti ja luottavaisesti milloin kotiväki saapuu takaisin.
Päivän rytmittäminen ja rutiinit on tehneet sille oikein hyvää, vatsa toimii säntillisesti ja jaksaa pidätellä pissaakin oikein hyvin koko työpäivän ajan.

Jokaisella taitaa olla jokin intohimo, minulla se on suklaa mutta Vaavilla sukat... :)
Ei auta jättää sukkia lojumaan, sillä Vaavi bongaa ne välittömästi ja vie parempaan talteen. Sitten kun löydät sukkasi, ne on todennäköisesti ilmastoitu tulevaa lämmintä kevättä ajatellen. Vaavin suosikkilelu onkin ns. sukkapallo, eli rikkinäisen sukkaparin toinen sukka sullotaan toisen sukan sisään, päällimmäinen sukka solmulle ja voila! se on siinä!
No, okei, jostain syystä Vaavi myöskin rakastaa TV:n kaukosäätimiä, niitä se ei ole vielä onnistunut suuhunsa saamaan, mutta arvaan kyllä mitä tapahtuisi jos niin kävisi... ostaisin Gigantista uuden säätimen!

Vaaville on jäänyt vauva-aikaiset yläkulmahampaat rautaisten viereen, eli sillä on molemmilla puolilla tuplakulmurit. No niiden väliinhän on jäänyt kaiken näköistä nöyhtää joka ei tee Vaavin hengityksestä merenraikasta vaan... no, lähinnä suon hajuisen. Ei siinä mitään, tuumasta toimeen, hammasharja käteen ja hammaspesulle. Varauduin hurjaan tahtojen taisteluun mutta ei. Jälleen kerran tuo kaunokainen oli kuin enkeli! Seisoi vaan, nostelin toisella kädellä huulia ja toisella pesin hampaita, Vaavi ei hievahtanutkaan. On se uskomaton tyttö <3

Olemme myös tälläviikolla aloittaneet laajemmat ympäristötutkimukset, eli kävelleet tienvartta pitkin ja ihmetelleet kaikenlaista. Postilaatikot olivat ensimmäisellä käynnillä ihan kamalia, toisella kerralla ne ohitettiinkin jo ihan reippaasti. Autoista Vaavi ei näyttäisi välittävän, ei pelkää eikä yritä jahdata renkaita tai muuta uhkarohkeaa. Hiljaa hyvä tulee, ilman pakottamista tai voivottelua päästään reippaasti pitempiä matkoja nuuskuttelemaan muitten koirien jättämiä viestejä.

Tässäpä tämänkertaiset kuulumiset, muutama kuva rennosta, elämästään nauttivasta Vaavelista!

Hyvä olo!

Vekkuli

Sukkapallo on pop!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti