sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Viikko vielä

Viikon päästä voin jo päivitellä Vaavelin ensimmäisiä tempauksia kotihoitopaikassaan :)

Olen varannut jo valmiiksi villapaidan ja takin joista toivottavasti edes toinen on oikean kokoinen. Remmi on ja kaulapanta sekä valjaat. Pidän hoitokoirilla aina ensimmäiset päivät panta/valjasyhdistelmää jonka välissä on vielä ns. turvaremmi ettei tulokas pääse livahtamaan karkuteille ainakaan helposti. Tehobaktia on aina kaapissa. Mitäs vielä, ai niin, puuroainekset täytyy muistaa hankkia myös, niin pikkarainen saa vatsaystävällistä ruokaa stressireissun jälkeen ja bakteerikannan vaihdoksen aikana, sillon kun saattaa masu mennä sekaisin.
Koiran shampoo, joo pitääkin kurkata vieläkö vanhassa pullossa on riittävästi materiaalia vai pitääkö hakea uusi pullollinen... hmmm... jotakin vielä?

Perheen nuoriso on jälleen kerran ohjeistettu (muistin virkistämiseksi) miten ollaan huomioimatta uutta hoidokkia kunnes se itse antaa merkit että saa rapsuttaa :) Kissoja en voi ohjeistaa, mutta ne on ennenkin ymmärtäneet nämä asiat ihan omalla tavallaan. Koirat... no sitten vaan toivotaan jälleen kerran että kemiat toimii ja kaikki menee hyvin!

Sanomalehtiä! Niitä täytyykin pyydellä taas työkavereilta, joille tulee Hesari. Hesari on maailman parasta pissipaperia, ja ehkä kalleinta, mutta meidän hoidokeille tarjotaankin vain parasta.

Oliskohan tässä nyt siis kaikki mitä tarvitaan?
Sitten vaan odotellaan ensi lauantaita jolloin Vaavi seurueineen (Benzi, Kerma ja Padora) laskeutuu Suomen kamaralle odottamaan sitä Uutta Ihanaa Elämää ihan Uudessa Omassa Kodissa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti