tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tavallista arkea

Täällä mennään tavallista arkea, viime viikonhan olinkin Vaavi-lomalla.
Vaavi on ollut siis työpäivän mittaisen ajan täällä muitten kotikoirien kaverina, eikä ainakaan kahtena ensimmäisenä päivänä ole tuhoa tehnyt. Sitä en tiedä onko haukkunut tai ulvonut. Huomenna sitäkin sitten tarkkaillaan, olen sopinut yläkerran kanssa että siellä kuullostellaan mahdolliset päivän pulinat :)

Vaavilla on jo muutama uusi koirakaverikin, aluksi jännitti ihan hirveästi, mutta nyt kun on tutun kaverin tuoksu, niin leikkiähän pitäisi. Remmihän se vaan on hauskan hepulointileikin esteenä...

Uudet ihmiset ja koirat jännittää ulkona aika paljonkin vielä, mutta kiinnostusta on kovasti. Pitää muistaa ettei Vaavi ole ollut Suomessa kun viikon päivät vain! Ei sitä voi kaikkea heti uskaltaakaan.
Mutta hienosti tyttö on kehittynyt, istuu ennenkuin ruoka-astia annetaan, se jotenkin vaan oppi sen kun nämä muutkin istuivat.
Edelleenkään Vaavi ei vahdi ruokaansa eikä väkisin tunge muiden kipoille, sillä nyt Vaavi on koko jengin nopein syömäri. Ruokahalu on siis erittäin hyvä.

Ulkona Vaavi tykkää kieriä hangessa, varsinkin jos on pientäkään alamäkeä näkyvissä. Sinne pitää päästä ja kylkimyyryllä sekä kierien mäkeä alas. Pitääkin muistaa ottaa kamera mukaan lähipäivinä!
Se vaan on niin pehmeä, kiltti ja hellä pieni koiruus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti