sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Bea on saapunut Suomeen!

Bea saapui Suomeen 4.12.2016 puolen päivän aikoihin.

Bealla on pitkä ja jännittävä päivä takanaan, reissu alkoi jo la-iltana, kun vapaaehtoistyöntekijät hakivat Bean tarhalta kotiinsa yöksi, sillä lentokentällä oli oltava jo klo 05.00 ja matkaa kentälle on noin 70 km.

Lentoboxissa nökötti pelokas ja vapiseva pieni koira. Annettiin sen hetki miettiä mitä oli tapahtunut. Ojensin sille käteni, Bea väisti muttei ollut aikomustakaan purra, vaikka se pelkäsi ihan hirmuisesti. Sain laitettua sen remmiin ja avasimme boxin katon. Bea ei uskaltanut kentällä liikkua, vaan nappasin sen syliini ja lähdimme autolle. Onneksi Bea on melko pieni ja kevyt tyttönen kannettavaksi!
Autossa sitä alkoi väsyttämään kovin, se meinasi jo muutamaan otteeseen käydä takapenkillä pötkölleen, mutta tuli toisiin aatoksiin. Ihan muutamaa minuuttia ennen perille tuloa, se sitten pötkähti makaamaan. Tavattiin kotihoitajan koirat parkkipaikalla, Beaa jännitti kovasti.

Tultiin kotiin ja koirat saivat hoitaa tutustumisen itsekseen, luotan omiin koiriini ja niiden kykyyn arvioida tulokkaan tilanne. Näin kävikin, että kukaan ei ollut enää kiinnostunut Beasta, vaan se sai olla ihan rauhassa, jopa kissa kävi vain katsomassa Beaa kylppärissä ja lähti pois. Bea otti kylppärin turvapaikakseen, sieltä se käy välillä kurkkimassa kotihoitopaikkaa :)

Bea on arka mutta utelias ja se on mielestäni tosi hyvä! Pikkuhiljaa mennään Bean ehdoilla, nyt se saa olla ihan rauhassa kylppärissää niin kauan kun tarve vaatii. Kyllä se sieltä aikanaan tulee, on se sen verran utelias!

Ruoka ja vesi sille maistui heti, ja Bea arvostaa selkeästi kylppärin pehmeitä mattoja, niillä on kiva pyörähtää, siitä otin videonkin, hassu likka!

Suihkuun Bea ei olisi millään halunnut tulla, mutta kun lämmin vesi helli sen ihoa, näytti siltä, että se olisi jopa tykännyt. Joka tapauksessa oli rauhassa ja antoi minun pestä.
Mutta se suihkun jälkeinen hepuli! Ihan tohkeissaan Bea rallatteli itseään kuivumaan kaikissa mahdollisissa paikoissa! :))
Ja suihkun jälkeen se myös kävi ensimmäistä kertaa olohuoneessa ja makkarissakin! Lisäksi siinä huumassa se tuli iloisesti mun luokse häntä ylhäällä, no, se taisi olla vahinko :)

Suihkun jälkeen oli myös kiva mennä kerälle pötköttelemään, ihan itse järjesteltyyn mattopinkkaan :)
Herttainen Bea!

Tässä video, Bea ollut Suomessa noin tunnin verran!
Tässäpä video suihkuhepulista!
Bea vapaaehtoisen kotona Espanjassa yökylässä

Lentoboxissa. Liian jännittävää tulla ulos...

Matkalla kotihoitopaikkaan, mitähän elämä tuo tullessaan, miettii Bea? 
Hyvin maistui ruoka!Bean mielestä tämä on erittäin hyvä turvapaikka
Suihkun jälkeen tuli väsy... 

1 kommentti: