maanantai 5. joulukuuta 2016

Ensimmäinen vuorokausi

Bean ensimmäinen vuorokausi suomalaisena on mennyt yllättävän hyvin!

Kylppärin konttori meni vaihtoon ja uusi, parempi office löytyy nyt eteisen pedistä. Siellä se myös kait yönsä nukkui. Nukkuikin hyvin, sillä ennen nukahtamistani kuulin sen näkevän hurrrrjia unia!

Muutama pissa on tullut sisälle, ulkona on Bean mielestä vielä todella jännää. Siellä saattaa iskeä pienimuotoinen paniikki, jolloin se on pakko napata syliin, ettei pääse luikertelemaan karkuun. Mutta sinne osui kuitenkin se kakkonen, mä luulen, että kun se tuosta hieman reipastuu ja tottuu, huomaan sen olevan sisäsiisti tyttö! Ja miten iloinen se oli, kun huomasi, että jännittävän ulkoilun jälkeen tultiin takaisin turvalliseen kotiin!
Ulkoillessa Bealla on varmistuksen varmistukset päällänsä, yksi turvaremmi valjaista remmiin ja toinen valjaista pantaan... se olisi ihan järkyttävä tilanne, että noin arka koira pääsisi karkuun! Toivon, ettei niin todellakaan käy! Jatkossa treenaamme ulkona olemista omalla, aidatulla pienellä pihallamme :)

Niin kiva on ollut tämän päivän heti aamun aikana todeta, ettei se väistä kättäni, näkee, että sitä jännittää, mutta sen mielestä paijaaminen ja jutteleminen on ihanaa. Niin nätisti se antaa myös pukea valjaat ja remelit sekä takin, ei panikoi ollenkaan.
Se tulee helposti jo lähelle minua, taakse tietenkin, mutta hakeutuu läheisyyteen.

Mehän ollaan jo harjoiteltu yksinoloja, sillä omien koirieni on tietenkin päästävä kävelylle, eikä Bea vielä pysty lähtemään mukaan, se on sitten jäänyt tänne Irina kissan kanssa kahdestaan hoitamaan vahdin virkaa :) Ja kun me tullaan takaisin sisään, on Bea eteisessä odottelemassa, ja näyttää selkeästi iloiselta, vaikkei häntä vielä heilahdakaan!
Hännästä, eilen se vielä pysytteli alhaalla, vaikkei koipien välissä ollutkaan. Mutta tänään se on jo noussut selän korkeudelle ja välillä jopa hieman ylikin!

Ja kyllä mun nyt tähän väliin täytyy kehua oikein urakalla näitä mun omia elukoitani, kuinka hienosti ne antaa tulokkaan tulla ja kotiutua rauhassa! Ei tarvitse Bean stressata tungettelevia koiria. Täyden 10 pisteen lauma mulla täällä kotona

Alkuillasta Bea kipitti ihan muina naisina olohuoneessa sijatsevalle koiranpedille ja jäi siihen pötköttelemään!

Uusi konttori

Valmiina ulkoiluun
On jännittävää... hieman takaviisto asento ja nuttu toisella poskella :)

Olohuone todettu turvalliseksi! 
<3 3="" p="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti