sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Koiran elämää

Arki on suljahtanut uomiinsa eikä ole paljoakaan raportoitavaa. Bisse on oppinut kotikoiran perushommat ja nauttii rutiineista. Iloisimmillaan näen sen aamulla kun herätään, ollaan lähdössä ulos tai kun se huomaa että NYT on ruoka-aika :) Silloin voi ihan hillitysti villiintyä.

Haukkumista ei juurikaan kuule sillä Bisse ei turhia ääntään käytä. Silloin kun tulen kotiin, se on Bissen mielestä vaan niin kiva juttu, että silloin yleensä pääsee haukku! Ja se haukku onkin kova ja terävä, terrierimäinen.
Eli mitä todennäköisimmin se ei hauku täällä työpäivien aikana.

Lelujen päälle Bisse ei oikein ymmärrä, mutta muiden koirien rakastamat wc-paperipahvirullat kelpaa myös sille. Niitä se natustelee tohkeissaan. Ja puruluut on mieleisiä. Kaikki nämä voivat syödä luita yht'aikaa ilman riitoja. Bisse kyllä pärisee jos joku tulee liian lähellä hänen aarrettaan, mutta se on mielestäni ihan ok, sillä omat koirani tekevät samoin mutta uskovat kun niille murahdetaan.

Puruluu on kiva ajanviete

Mutta arki rullaa tasaisesti kun ei mitään maata mullistavaa ole tapahtunut. Eli hyvin menee, mutta menkööt!!

Korvat...
Mä vaan katon ku Hopo leikkii, mut huomaa mun korvat...

2 kommenttia:

  1. Mahtavat korvat :D Ja puruluukin ihan ison miehen kokoinen :) no ei kai sitä ihan pientä luuta viitsisi edes aloittaa järsimään.

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa se on Budin luu, pojat teki vaihtarit :)

    VastaaPoista