sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Reipas, herkkä mutta hieman vakava

No niin,
nyt on nukuttu suurimmat  univelat pois ja Bissellä oli aamutuimaan jo hyvät virtaset päällänsä!
Aloitteli leikinvirittelyä Donnan kanssa, mutta hiukan itsekin taisi säikähtää omaa hyvää oloaan ja vetäytyi takaisin cooliin kuoreensa.



Sisäsiisti poika on, ruoka maistuu ja masu on ollut kunnossa. Eli perusasiat OK.
Voin syöttää koko neljän koiran lauman samassa tilassa yhtaikaisesti, ruoasta ei tule turinoita. Bisse ei mene muiden kipoille härkkimään vaan odottelee kunnes kipon haltija siirtyy kylläisenä syrjään. Eipä noihin kippoihin keneltäkään muulta koskaan mitään jää paitsi Hopolta.

Sivuprofiilia


Kissojen kanssa tehdään vielä hommia, Bisse taitaa enemmänkin pelätä niitä. Mutta ihan näinkin nopeasti se on oivaltanut ettei räksääminen kissoille ole mielestäni kiva juttu laisinkaan, ja tämän päivän aikana todella hienosti tyytynyt vain ohittamaan kissat eikä jää niiden kanssa kilpaa tuijottelemaan.
Eli uskon että se on tulevaisuudessa sinut kissojen kanssa :)




Hyvin reipas lenkkeilijä se on, nenä vie milloin mihinkin. Vaikka vauhtia piisaakin, niin se ei kohtuuttoman kovaa kisko remmissä kuitenkaan. Harjoitus tekee mestarin...



Kyllä sen huomaa, että Bisse on ollut kotikoirana, se ei esim. tule pummaamaan kun joku syö, yleensä se on lötköttänyt jossain lähistöllä vaan katselemassa.

Ensi viikolla aletaan harjoittelemaan ihan tosissaan yksin olemista, mutta Bisse on kyllä aika itsenäinen kaveri enkä usko yksinjäämisen tuottavan sille ongelmia!

Meidän jengi kävelyllä
Odotan sitä päivää, jolloin sen silmistä katoaa huoli ja tilalle tulee puhdas ilo, elämän ilo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti