sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Leikkiä näkyvillä

Lihapullan voimaa...!

Pieni tauko on blogin kirjoittelussa johtuen siitä, että täällä ei mitään kummallista ole tapahtunut, elellään vaan ja oleillaan. Tavallista koiran elämää siis.

Bissessä on alkanut näkymään hieman leikkisyyttäkin, innostuu hetkeksi leikkimään Donnan tai Hopon kanssa. Elli-kissan kanssa ne on lähentyneet, Ellin hepulit ei saa enää Bisseä kiihtymään takaa-ajoon, ja sepäs Elliä harmittaakin. Jopa siinä määrin, että hepuleissaan sen on ihan pakko välillä "hyökätä" Bissen kaulaan leikkimielisesti. Bisse ei siitä ole moksiskaan!


Irina-kisu sensijaan aiheuttaa Bissessä jotakin omituista. Eilen illalla Irina nukkui sängylläni ja menin sitä siihen silittelemään ja Bisse tuli myös. Bisse alkoi nuuskimaan Irinan selkää hyvin voimakkaasti, puski kirsuansa Irinan karvojen joukkoon, samoin Irinan korvat saivat samanlaisen nuuskuttelun osakseen. En ole moista ennen nähnyt, enkä tosiaan osaa tulkita oliko se hyvä vai huono juttu.

Bisse on edelleen innokas  ulkoilija ja nyt huomaa että itsevarmuus on jo hieman kohonnut. Bisse ei itse ole tähän mennessä aloittanut rähinää, mutta jos toinen koira rähisee, niin kyllä meidän poitsu siihen vastaa. Tosin sen saa kyllä melko helposti huijattua tekemään jotakin kivaa räyskimisen sijaan.

Koska tässä ei nyt kovin paljon ole mitään erityistä kerrottavaa, päivitän blogia taas jonkun päivän päästä, jos ei muuten, niin kuvapläjäyksellä :)


Hyvä asento :)

PS3 pelaajan henkilökohtainen avustaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti