keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Voi niitä korvia!

Bissellä on ihan mahtavan ilmeikkäät korvat!!
Joskus ne on Dumbomaisesti pystyssä, toisinaan ihan tiukasti otsaa pitkin suunta eteenpäin. Silloin kun Bisse on oikein iloinen, niin korvat menevät suloisesti hörölleen!
Hörötystä :)
Ja mitä iloisempi poika, sen vähemmän näkyy korvanlehtiä.

Ulkoilut sujuu mallikkaasti, Bisse ei todellakaan kisko remmissä yhtään, vaan kulkee ainakin minun tyyliini sopivasti hivenen edellä mutta remmi on lähes kokoajan löysällä.

Ruokailut on myös rauhallinen tilanne, kissakin voi makoilla lähistöllä ilman että ruokarauha häiriintyisi. Bisse ottaa ruokailutilanteista kaiken irti, ei stressaa ei...

Aamupuurolla
Aloitin eilen Axilur-kuurin, tabletit suljahti lihapullan sisällä helposti, toki asian teki jännittäväksi kun muut lauman jäsenet odottivat omia lihapulliaan. Pakkohan se on nopeasti nielaista kun saa sellaisen herkun joita muut istuu rivissä jonottamassa :) Helppo nakki!

Eilen Buddy päätti kokeilla josko uusi tulokas  haluaisi leikkiä ja lähti villinä kohti Bisseä. Jäin katselemaan miten tässä oikein käy, kun koirat yleensä pelkää Buddyä. Kyllä Bissekin mieluummin kiertää Buddyn jos samalle väylälle osuvat. Mut nyt oli niin villi olo, että Bisse sai semmoisenkin hepulin että juoksi ympäri huushollia kömpelö bulldoggi perässään eikä ollenkaan näyttänyt panikoivan vaan nauttivan irrottelusta. No ei sitä kauaa kestänyt, mutta alkuhan se on tämäkin.

Bisse tuntuu olevan aika epävarma itsestään ja olotilastaan, mutta eihän se ole täällä montaa päivää vielä ollutkaan. Kyllä se siitä :)

Tässä vielä kuva joka on hyvin hyvin perus-Bisseä!
Perusilme

Ja näin sitä osataan myös rellottaa parvekkeen matolla!!
Super Bisse

2 kommenttia: