lauantai 28. tammikuuta 2012

Arki saapui perjantaina

Oman laumani jäsen, Hra Hopo, on ollut 3 viikkoa sille hyvin mieluisassa hoitopaikassa, syystä, että ajattelin ennen Jackin tuloa että se ehtii hioutua lauman rutiineihin ja näinollen pääsen siis itse helpommalla ensimmäiset viikot. Näin myös kävikin. Nyt on laumani todella täysi, Donna, Hopo, Buddy sekä Jack + kissat :)
Hopo ei ollut millänsäkään kotiin tullessaan, Jack sensijaan katsoi hetken kieroon; mikäs tyyppi tänne käveli kuin kotiinsa??!! Mutta Hopo on terapiakoiraksi nimetty kauan kauan sitten, joten ei kulunut kuin pieni punainen hetki, kun pojat jo painivat :)

Jack on hoivakoira. Se hoitaa laumansa jäseniä nuolemalla; Buddyn oikeaa korvaa jossa on jatkuvasti kökköä ja myös Been vasenta silmää, jossa on myös ilmeisesti jotakin häikkää.
Donnalla ei ole tiettyjä vikoja, mutta Jack erittäin mielellään laittaa Donnan korvakarvat ojennukseen, samoin Elli-kissan. Mieluusti myös Irina-kissaa hoitaisi, mutta Irina ei ole vielä valmis niin vakavaan suhteesee Jackin kanssa... Ihmisten käsiä Jack nuolaisee myös; tuttu saa reilun kokokäsivarsi / sääri / kasvo -pesun, vieraammat sitten lipaisun vaan.
Eilen se jo sitten tutki Hopon, josko sillä olisi jotakin hoidettavaa :)

Pallo... Jack on pallopoikia. 2 halpahallin tennispalloa on jo roskiksessa, Jack siis kuori ne, haju kuoren alla oli kammottava, vahva läpitunkeva kumi, yök. Pitää hankkia Jackille parempia palloja!

Ulkona se on innostunut temuamaan Buddyn kanssa, mun mielestä se ei ole hyvä idea, sillä Jack liikkuu vielä toistaiseksi remmin päässä... Muutenkin Jack kulkee ulkona omia polkujaan, mielellään ei tiellä tai polulla, vaan niiden vieressä, umpihangessa jos mahdollista. Sukeltelee haistelemaan painaumia, ottaa sieltä kaiken tiedon talteen, tiedä sitten mitä se sillä tiedolla mahtaa tehdä??

Kuvatuksia kuluneelta viikolta, olkaatten hyvät!

Hopo varovasti kysyy, saako leikkiä pallolla...

Jack... hymyilevä pallopoika <3

Älä ota kuvaa ku on palloki suussa!!!!

Sohvapaikka on ihan jees

Donnan kans on kiva olla, peti ja paikka vaan on vähän ahtaat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti