sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Puistoilua

Elämä Jackin kanssa kulkee tasaisesti, mitään erityistä ei ole tapahtunut. Aamuisin Jack on kuin vastanoussut aurinko, täynnä energiaa ja valloittavaa hymyä :)
Ulkoilusta Jack tykkää erityisen paljon, vastaantulevat koirat se ottaa tyynen rauhallisesti, käy kohteliaan rauhallisesti nuuskimassa.
Lauantaina olimmekin Jackin ja Donnan kanssa koirapuistoilemassa. Lunta oli viime päivinä tullut erittäin runsaasti ja haastetta oli päästä puistoon, sillä sen viereen ei pääse autolla.
Ensin puolen kilometrin verran lumikahlausta, sitä oli Jackin hännän tyveen saakka, sen jälkeen totesimme, että puisto oli aivan koskematon, siellä ei ole ollut kukaan ennen meitä, wau!
Sinne siis, Jack ei kahta kehotusta tarvinnut vaan lähti painelemaan umpihangessa, välillä näkyi vain hännänpää! Jack ei tarvinnut juoksukaveria vaan nautti omasta vauhdistaan aivan yksinäänkin. Teimme samalla muutamia luoksetuloharjoituksia, ne meni hyvin kun poika huomasi, että luokse voi tulla hakemaan ihan vain rapsutuksia ja sitten jatkaa touhuja.
Tässä puistoilun kuvasatoa!
Tyttären karvakaulus sai uuden tehtävän...

Uimalla koirapuistoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti