perjantai 6. tammikuuta 2012

Eka päivä pian takana

Jackin ensimmäinen päivä uudessa paikassa alkaa olla takanapäin.
Tullessaan se reippaasti asteli rappukäytävään, kotiovesta sisään, antoi ottaa valjaat pois, tellusteli olohuoneeseen, nuuskaisi kissaa ohimennen ja tutustui paikkoihin. Aika lailla se läähätti, mutta sehän on ymmärrettävää.
Hyvin poika pärjäsi mielestäni ollakseen arkajalka :)
Osasi jopa rentoutuakin välillä, ensimmäinen yökin meni hyvin.
Ruoka maistui ihan kiitettävästi, ulkoilut sujui mallikkaasti ja antoi minun rapsuttaa itseänsä ihan kokovartaloa myöten. Kyllä tästä vielä hyvä tulee.
Olen antanut Jackin olla melko rauhassa, en halua tyrkyttää rapsuja tai huomiota sille, ja se näyttää sopivan Jackille oikein hyvin, edetään hiljalleen.

Hieman se on ihmetellyt kerrostalossa ympäriltä kuuluvia ääniä, muttei ole panikoinut vaan rauhassa kuunnellut. Ja kun ei kukaan muukaan niihin reagoi, ei myöskään Jack.
Ulkona ollaan nähty muutama koirakaverikin, Jack menee rauhallisesti nuuskimaan uusia tyyppejä.

Eli kaikkiaan ensimmäisen päivän perusteella voin huokaista helpotuksesta, sillä ennen Jackin tuloa mietin kuinka peloissaan poika on uudessa paikassa, pois tutuksi tulleesta ympäristöstään. Mutta pitäisi aina luottaa koiran sopeutumiskykyyn, tässä se taas nähtiin!

2 kommenttia:

  1. Onpas upea kaveri! :) Oikein hyvää kuluvaa uutta vuotta ja loppiaista siihen päälle :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa kuulla Jackin kuulumisia jopa kerrostalossa asumisesta, itsellä kun on vielä harmi vain ehkä turhankin pieni asunto Jackin kokoiselle koiralle... muuten olisin pistänyt aikapäiviä sitten kotiselvitystä menemään.. ;) Ehkä täällä on Suomessa muitakin jotka ymmärtää Jackin mahtavuuden?

    VastaaPoista