perjantai 19. lokakuuta 2012

Lötkötellään!!

Alkaa galgon olo olla aika rentoa!! MAHTAVAA
Ensinhän ajattelin, ettei likka ole sisäsiisti. Keskiviikkona ei tullut mitään asioita mihinkään. Vaikka rampattiin ulkona tuon tuostakin. Torstai aamusella, hyvin vieressäni nukutun yön jälkeen, se lossautti muutaman litran pissat mun sänkyyn... kääk. No, hyvä kun tuli, petarin sai pestyä. Torstaina vielä laukattiin ulkona pissapaikkaa hakien, ei onnistu. Muttei tullut sisällekään. Illalla tein sitten tieteellisen tutkimuksen ja jätin rouvalta takin kotiin ja se meni nakuna ulos. Kuinkas ollakaan, helpotuksesta huokaisten tuli piiiitkä pissa ja kakkoset kans. Eli nakuna ulos. Kurjaa, sillä se on niin äärettömän laihassa kunnossa, olisin mielelläni pitänyt takkia sen yllä!!
Nyt siis hommat hanskassa ja tyttö on sisäsiisti :)

Nimi on muuten edelleen hakusessa, Candy ei oikein tule luontevasti, vaan ihan vahingossa sitä on alettu kutsumaan Honeyksi... voi olla että se jää nimeksi, Honey - hunajainen kulta.

Torstai oli suihkupäivä, hienosti se antoi pestä itsensä! Tuli puhdas, kiiltävä ja sileä turkki. Suihkun jälkeen laitoin villapaidan päälle, ettei vilu yllättäisi. No, okei, kait tämänkin kanssa voi nukkua sohvalla, se vain näytti tuumaavan! Mutkaton mimmi.

Perjantaina se on alkanut jo haistelemaan ulkona muiden jättämiä viestejä ja varmastikin kartoittanut myös minkälaisia otuksia suomalaisessa metsikössä asustelee :)

 Tänään on nähty jotain yltiöhupaisaa, galgotin pitkine raajoineen kellahti monen yrityksen jälkeen sohvalla selälleen, yritti muokkailla oloaan vieläkin paremmaksi, ja hups, peräosa valahtikin lattialle. Henna sai onneksi kiinni ja pukattua sen takaisin sohvalle. Eipä haitannut galgottimen elämää, vaan uusi yritys... on se ihana.
Paljonhan tuo nukkuu vielä, onhan se vinttari... rauhallinen ja mukavuudenhaluinen. Ja yllättävän nopeasti se on alkanut luottamaan meihin. Hännänheilutusharjoituksia on tänään ollut jo monen monta, häntä on kuin Marsupilamilla, pitkä ja holtiton.
Ja kuvia:


Rentona

Suihkun jälkeen

Hankkikaa leveämpi sohva, niin kintut mahtuu!!

Tarvitseeko tämä kuvatekstiä??!!

Kuvaaja häiritsee lötköttelyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti