maanantai 15. lokakuuta 2012

"Pesänrakennusta"

Nyt alkaa aika olemaan jo vähissä, keskiviikkona saapuu Xena!! Jes!

Niin monta viikkoa sitä on jo odoteltukin, oliskos niitä 6 vai 7... pitkä aika kuitenkin.
Hiukan on olo ollut kuin odottavalla äidillä konsanaan, huoli siitä, miten pikkuinen siellä voi ja jakselee, onko kaikki hyvin, tämä kärsimätön ja pitkä odotus; tulis jo! Nyt on ilmennyt myös pesänrakennusviettiä viime aikoina, on siivottu ja laitettu paikkaa galgolle, ja taas siivottu ja pesty Xenan vaatteita jne.
Tänään on ensimmäiset supistuksetkin sitten koettu, vatsassa kiemurtelee välillä ihan kunnolla... heh, hassuahan tämä on, enkä edes ensimmäistä koiraa Espanjan auringon alta odottele! Onhan niitä tullut ihan ikiomiksikin ulkomailta; Seppo-Oskari ja Pikku-Mummo Virosta aikanaan, Hopo, Bilma ja Buddy Espanjasta + ne lukuisat kotihoitokoirat, mutta täytyy sanoa, että nautin tällähetkellä supistuksistani ihan täysin siemauksin :)
Ja asiaan kuuluvasti jään tietenkin mammalomalle torstaista eteenpäin, kuinkas muuten.. 

Niin, ja Xena vaihtuu Candyyn ainakin näin aluksi, se on pehmeämpi ja suloisempi nimi kuin taistelijan nimi, vaikka taistelijahan tyttö oikeasti kyllä on. Nyt ei tarvitse enää taistella, nyt se saa kaiken tarvitsemansa "tarjottimella". Namupalan tarvitsee vain nauttia elämästä. Voihan se olla, että nimi vielä vaihtuu omanlaisekseen, kunhan ensin tutustutaan.

Pian, ihan pian...

Tiimipannat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti