keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Pikapäivitys

Anitalla sujuu hyvin. Tyttö on edelleen eteisessä, mutta uteliaisuus meinaa ihan väkisin voittaa, ja käy kurkkimassa olkkarin puolelle useammin! Kyllä se sieltä tulee, antaa likalle vaan aikaa.
Tänään oikein syvennyin Anitan maailmaan. Kaikki on muuttunut vuorokaudessa. Tuttu ja turvallinen koti, tarha, on pois, kaikki ne ihanat vanhat tutut koirat, joiden kanssa sai painia, on pois. Nyt se on aivan uudessa ympäristössä, jossa ruohokin on sille uutta... Autot, ihmiset, remmi, seinät, TV, äänet... kaikki. Ei ole ihme, että tyttö joutuu kelaamaan elämäänsä eikä se käy hetkessä! Antaa siis Anitan selvitellä ajatuksiaan ihan rauhassa eteisen puolella. Kyllä se sieltä tulee :))

Joopas, pikaisesti ihan. Anitan kanssa tänään autoilemassa. Hieman minua jännitti lähteä sen kanssa kahdestaan liikenteeseen. Suunniteltu kyläreissu kestää n. 7 minuuttia autolla, joten uskalsin. Ensin tutustuttiin autoon ihan vaan olemalla siinä vieressä, sitten avasin takakontin, se hieman ihmetytti Anitaa. Sitten tutkailtiin takaluukkua, taputtelin patjaa siellä ja Anita nostikin etutassunsa konttiin joten autoin hieman perästä tuuppaamalla :)) Siellä se oli. Tutki paikkaa ja nuuski. Takakontti kiinni, ei se siitä välittänyt, että luukku kolahti. Menin itse autoon ja käynnistin, kuunneltiin sitäkin hetki ja peruuttamaan. Ja liikkeelle. Anita hetken seisoi ja istui katselemassa ja köllähti pehmeälle patjalle makoilemaan. On se kyllä aika teräsmimmi! Mikähän sitä sitten hetkauttaa oikein??!

Ja eilen Anitasta kuoriutui pallohullu koira! Ou jee, sen ilmekin muuttuu ihan kakaraksi, kun pallo otetaan esiin. Nythän me ei olla vielä käyty koirapuistossa, mutta kunhan sinne mennään, niin varmasti otetaan pallo mukaan!!

Tässäpäs tämä, olen luvannut itselleni räpsiä kuvia huomenna, jos vaan ilma sen sallii. Tässä kuitenkin suloisen pallohullun yksi kuva, olkaa hyvä!

Pallo, pallo, pallo...!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti