torstai 12. helmikuuta 2015

Brisa ja Peppi

No niin, tässä on muutama päivä takanna viiden koiran kanssa. Tuoreet tytöt on kovasti erilaisia keskenään!
Brisa on keijumainen, kevyt, hiljainen, rauhallinen ja huomaavainen. Peppi sensijaan on sen vastakohta, se taitaa olla vasta puolivuotias kakara... Se on energinen, touhukas, kokoajan mukana, äärettömän leikkisä ja utelias. Mutta Peppi on myös hirmuisen fiksu tyttö. Yhdestä kerrasta opastusta se osaa istua eteisessä odottamassa valjaita sekä niiden poistoa. Peppi on myös suurimmaksi osaksi sisäsiisti, joskus saattaa lirahtaa intopinkeä vaikkakin harvoin. Brisalla sen sijaan ei näytä olevan minkäänlaista havaintoa, miksi tuolla ulkona pitää jatkuvasti laukata :D Onneksi se tekee asiansa ainoastaan Hesareille, helpottaa kivasti.

Molemmat tytöt kävelevät kauniisti remmissä, niiden kanssa on helppo ja kiva ulkoilla yhdessä. Peppi ronskiin tyyliinsä menisi moikkaamaan tassut ojossa jokaista vastaan tulevaa ihmistä, Brisa on myös utelias mutta hienovaraisempi tutustuja. Kumpikaan tytöistä ei arastele isojakaan autoja tai muita kulkupelejä. Pepillä on hyvä ja tuuhea turkki, se ei ulkona näillä keleillä palele, Brisa sensijaan laiheliinina tarvitsee ehdottomasti takin!

Molemmilla on erittäin hyvä ruokahalu. Nyt opettelemme Pepin kanssa istumaan ennen kuin ruokakippo laskeutuu. Brisan kanssa alamme harjoittelut ensiviikolla, kun Peppi on lähtenyt oikeaan kotihoitopaikkaansa Kalajoelle saakka. Samoin Brisan kanssa intensiiviharjoitukset sisäsiisteyden kanssa alkaa myös ensiviikolla. Peppi on niin energinen ja kokoajan touhoomassa, että se hieman häiritsee herkän Brisan keskittymistä, joten ei oteta stressiä siitä nyt laisinkaan!

Nämä molemmat hoitolaiset on kerrassaan valloittavia tyttöjä! Peppi valtavine energialatauksineen ja kepposineen ja Brisa herkkyyksineen ja hienovaraisuuksineen... ihania ovat! Kovasti tytöt leikkii keskenään, painitaan tietenkin yleensä mun sängyssä. Brisa on leikeissä päälle päsmäri ja Peppi alakynnessä ja tyytyy siihen.

Illalla osaa jo Peppikin rauhoittua nukkumaan, alkaa rutiinit olemaan sille selvät. Brisa nukkuu kyljessäni kiinni, Peppikin on kokeillut sänkynukkumista eikä se oikein neidille tainnut sopia, sillä se nukkuu mieluiten lattialla. Hyvä niin :))

Mahtavia paketteja kumpainenkin ja näistä joku saa ihanan aarteen itselleen!
Peppi tosiaan muuttaa kotihoitoon sunnuntaina KALAJOELLE muutaman mahtavan koiran kaveriksi maaseudun rauhaan, siellä se saa takuuvarmasti purkaa valtavaa energiaansa touhuamalla toisten koirien kanssa ja tekemällä pitkiä metsä- ja jäälenkkejä!

Brisa jää tänne Espooseen etsimään itselleen ihanaa, hellää ja herkkää koiraa arvostavaa kotia!

Videolinkit
Koirapuistossa
Kakarat leikkii

Tässä kuvia muutaman päivän ajalta!

Brisan oma kyttäyspaikka!

Koirapuistoilua

Koirapuistosta löytyi mahtava leikkikaveri!


Pölhöiivarit painii

She is sooo cute!


Sammakkoasento on Pepille hyvin luontainen

Brisa on todella kaunis koiruus!
Kissat ok mutta tylsiä kun eivät leiki!
Tyypit tajus heti mitä puruluulla tehdään!
Tukea ja turvaa isosta ystävällisestä ystävästä!

Kokattaisko jotain hyvää?
Kaivuuhommissa!
Pepin vuoro!
Söpöysvaroitus!!!!

2 kommenttia:

  1. Hei! Eksyin blogiisi tuon rescue sivuston kautta huomattuani Brisan. Ensinnäkin olen aivan mielettömän onnellinen ja kiitollinen siitä, että joku jaksaa tehdä noin paljon töitä orpokoirien hyväksi! Brisaan ihastuin ulkonäön perusteella ja vielä enemmän luettuani hänen luonteestaan. En ole ennen nähnyt noin hurmaavaa koiraneitiä! Itse käyn vasta peruskoulun viimeistä luokkaa ja tämän takia koiran hankkiminen ei ole lähitulevaisuuden suunnitelmissa, mutta jos olisin aikuinen olisin kyllä ottanut sinuun yhteyttä adoptioasiat mielessä :) Brisalle paljon rapsutuksia ja onnea uuden kodi löytämiseen ja sinulle oikein hyvää kevättä!

    VastaaPoista
  2. Moikka moi!
    Brisahan on aivan ihana ja hellyyttävä koira, keijumainen, huomaavainen ja hellä, sanalla sanoen ihana! Ehdottomasti, jos olisit vanhempi ja adoptio olisi ajankohtainen, tutustuisimme sinuun enemmän kuin mielellämme!
    Kiva, että Brisan blogi on ilahduttanut ja Brisa itse ihastuttanut! :)) Rapsut toimitettu Brisalle ja sinulle toivon lukuintoa ja aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista