tiistai 10. helmikuuta 2015

Tervetuloa Suomeen Penelope!

No niin, neiti Hyrrä on saapunut Suomen kamaralle!
Sillä oli hirvittävä kiire pois lentoboxista, häntä hakkasi boxin seiniä, pauke ja vinku kävi boxista.

Sieltä kun se sitten ponnahti ulos, ei vauhtia ollut ainakaan liian vähän! Oikeesti, se on hyrrä, suukkoja tuli, yritti kiivetä syliin, touhui ja kohelsi. Ihan kakara! Ja ihana kakara :))

Kotiin tultaessa kaikki sujui entiseen malliin, omat koirat ulos moikkaamaan, kaikki OK, ja pieni yhteiskävely ja kotiin. Kotona sama pörrääminen jatkui. Kellon ollessa 03.00 otin Donnan, Brisan ja Penelopen makkariin. Kaksi ensin mainittua haki nukkumapaikkansa heti, Penelope pyöri ja touhusi vielä puolisen tuntia. Siinä ajassa se oli saanut sänkyni alta rullalla olleet matot takaisin lattialle, pureskellut sukkaani ilmanottoaukon ja heitellyt leluja.
Kova stressi sillä on, koska läähättää ihan hurjan paljon. On kuitenkin malttanut syödä hyvin ja nyt hiukan osaa rauhoittua makoilemaan, jos olen paikoillani. Liikkeelle lähtemiseni aiheuttaa taas pyörremyrskyn :D

Turkki on tytöllä ihan järkyttävässä kunnossa. Se on tahmea, eloton ja takkuinen, aika paljon huopapaakkujakin löytyy, etenkin korvan ja niskan alueella. Menemme tänään suihkuun Hyrrän kanssa ja sen jälkeen alamme pikkuhiljaa leikkaamaan paakkuja pois.

Hyvä lempinimi tuolle touhupepulle pitäisi löytää... Penelope on aivan liian kankea suomalaisen suuhun!

Blogi jatkuu tyttöjen osalta nyt yhteisblogina, niin kauan kuin Penelope on meillä!

Muutama kuva:

Matkalla Alicanten lentokentälle, matkaseuranaan Ninfa

Jännittää!! Seikkailu voi alkaa!

Olemme saapuneet Suomeen!

Neiti Tehosekoitin aloitti aamun leikkimällä!
Espanjan tytöt tutustuu

Kaikki kiinnostaa...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti