lauantai 21. helmikuuta 2015

Brisan arkea ja kuvia

Elämä rauhoittui täällä Pepin lähdön jälkeen. Mutta Brisan mielestä se ei ollut välttämättä hyvä juttu, sillä nyt ei kukaan leiki enää sen kanssa. Brisa yrittää Elvistä kovasti houkutella leikkimään, joskus onnistuu, useimmiten ei. Brisa kyllä osaa leikkiä itsekseenkin, etenkin tennispallolla. Sitä on kiva muljutella hampaiden välissä :))

Brisasta on tullut innokas lenkkeilijä, se tykkää kovasti ulkoilla ja haistella lintujen ja pupujen hajuja. Häntä korkealla se mennä viuhtoo eteenpäin. Brisa kulkee tosi kevyesti remmissä, joskus kun se intoutuu menemään nopeammin kuin taluttaja ja remmi kiristyy, tyttö pysähtyy heti. Ja pikkuhiljaa se oppii kulkemaan kolmen koiran rintamassa hienosti, niin ettei remmit ole kokoajan solmussa tai taluttaja joudu nostelemaan kinttujaan!

Nykyään se jo säännöstelee kuinka paljon se jaksaa syödä. Ensimmäisen viikon ajan tyttö söi 3 kertaa päivässä ison kipollisen ruokaa, kaikki meni mitä tarjoiltiin. Nyt se saattaa jättää kipon pohjalle nappuloita, riisi-liha-herkut kyllä otetaan talteen...  :))

Brisasta tulee edelleen mielikuva pienemmästä koirasta. Mutta mittanauha ei valehtele, se on 50cm korkea vaikka näyttääkin pienemmältä. Se on vain niin kevytrakenteinen ja siro tyttö! Ja edelleen niin kovin keijumainen...

Brisa kunnioittaa kissoja. Irina-kissamme on oikeastaan aika ilkiö, se harrastaa silmiin tapittamista ja Brisallahan menee paperit ihan sotkuun siinä vaiheessa, kun ei se tiedä aikooko tuo kummallinen otus hyökätä vai mitä tapahtuu. Se ei siis käy kissoja kiusaamassa, on niiden kanssa tarkkana, mutta voi oikein hyvin nukkua lähekkäin kissan kanssa. Enää emme pidä sillä talutintakaan sisällä, koska en usko, että enää on vaarana, että se päättäisi kuitenkin hyökätä kiusaamaan kissoja!

Edelleen se jää itkemään perääni kun lähden töihin, rauhoittuu kyllä hetken päästä. Sisäsiisteyden kanssa teemme edelleen töitä, kyllä se varmasti jossain kohtaa hoksaa, että pihallehan ne asiat on tarkoitus tehdä, eikä sisälle!

Laittelen muutamia kuvia, pahoitteluni, että ovat huonolaatuisia, kun tuo kännykän kamera on kertakaikkiaan niin kehno!!

Brisa tietää mitä puruluun kanssa tehdään!

Läheisyys lämmittää...

Elvis ja Brisa leikkii ja Hani on ihan äärettömän kyllästynyt meuhkaamiseen!

Koirapuistossa Brisa jo viihtyy, ei enää jännitä. Nyt se jo spurttailee ihan omaksi ilokseen!

Voihan sitä toki näinkin pötkötellä...

Brisa ja Irina, sulassa sovussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti