tiistai 17. helmikuuta 2015

Keiju

Niin lähti ihana pikkuinen riiwiökakara Peppi Kalajoelle kotihoitoon!
Pepillä on muutama kiva ja energinen kaveri, se saa purkaa energiaansa pitkillä metsä- ja jäälenkeillä! Ja juosta vapaana, tutkapanta kaulassaan, mutta Peppi kyllä tulee luokse, jos ihminen on liian kaukana! Se on oikeesti ihan älyttömän fiksu tyttö!

Pepin kuulumisia voisin ymppäillä tänne sekaan, ellen innostu perustamaan sille omaa blogia, joka perustuisi kotihoitajan kertomaan Pepistä, kahtellaan!

PEPPI ETSII ITSELLEEN IKIOMAA, RAKASTAVAA KOTIA!

Muutama kuva Peppisestä uudessa kotihoitopaikassaan:
Eikö hän olekin kaunis! Ja sen lisäksi vielä fiksu!

Ihana uusi ystävä jonka virtaset ei heti lopu! Saa leikkiä päivät päästyään

Niin villinä ja vapaana, elämä maistuu nyt ihanalta!

Kotihoitoon tänne Espooseen jäi siis Brisa.
Brisa on keijumainen olento, kevyt, herkkä ja suloinen. Brisa kävelee kivasti remmissä, mielellään metsissä, sillä siellä on paljon ihania hajuja metsätytön haisteltavaksi! Ohi ajavat autot ei tyttöä haittaa, ei pelota ei. Brisa menisi mielellään moikkaamaan muita koiria, on siis kovasti sosiaalinen. Samoin kuin ihmistenkin kanssa, ei ujostele, on varovainen kyllä,  mutta se taitaa olle enemmänkin luonteenpiirre.

Kyllä Brisakin osaa keppostella nuoren neidin tavoin. Tänään tultuani kotiin, oli terassitossusta tehty ihan Brisan ikioma design.. :)) Aika kiva, vaan ei enää kovin käyttökelpoinen!
Brisa on nyt harjoitellut yksin olemista. Lähdettyäni se ulvoo ja itkee hetken aikaa ja sitten hiljenee. Uudelleen pitää itkustella tunnin päästä jne. Lyhyissä jaksoissa kuitenkin. Uskon, että kun tämä töihin lähteminen tulee sille tutuksi rutiiniksi, se rauhoittuu kokonaan. Huomaa, ettei sillä ole mitään hätää täällä turvassa.

Jaahas jaahas, pitää taas fotostella tyttöstä, olen selkeästi nyt laiminlyönyt kamerahommat!
Mutta tässäpä kuitenkin tyylinäyte...

Näyttääpäs mielenkiintoiselta paikalta...

2 kommenttia:

  1. Mihin voi ottaa yhteyttä jos haluaa tarjota Pepille kodin? :)

    VastaaPoista
  2. Hei, käy tutustumassa adoptioprosessiin www.rescuekoirat.com, sieltä löytyy kaikki tarvittava tieto :))

    VastaaPoista