lauantai 7. marraskuuta 2015

4. päivä

Aqua on ollut kokonaista 4 päivää Suomessa. Se on loikkinut suurin harppauksin eteenpäin. Tulee lähelle hakemaan rapsutuksia, mutta on kovin varovainen kun käsi ojentuu sitä kohti. Mieli tekisi niin kovin olla hellittävänä, mutta jänskä istuu vielä olkapäällä :)

Aqua on yrittänyt saada omia koiriani leikkimään, mutta eiväthän nämä vanhat jäärät enää jaksa touhuta! Ensi viikolle onkin suunnitteilla koirapuistopäivä pienen ja ihanan Bambin (saap. Costa Blancan rescuekoirat ry:n kautta) kanssa!

Aqua kävi puntarissakin, ja vaaka näytti hiukan yli 8kg eli ei kovin paljon, pikkuinen tiitiäinenhän se on!

Nyt on harjoiteltu myös yksin olemisia, jaottelu menee niin, että Donna ja Aqua oleilevat makkarissa ja loput koirat mikä missäkin. Yhden harjoittelukerran jälkeen kotihoitaja toteaa olevansa vailla toista tossua, kännyn latausjohtoa ja Tiimarin silmälaseja. Ne oli askarreltu ja tuunattu tosi paljon paremmiksi... Aqualla on ollut myös Espanjan kotihoidossa tapana touhuta kaikenlaista tällaista pentumaista pikku puuhastelua, eli pitää olla tarkkana, mitä sen hampaiden ulottuville jättää. Se on myös kokeillut miltä tuntuu seistä yöpöydällä.. Ihana pieni riiwiö! Mutta ilmeisesti se ei ole täällä itsekseen haukkunut. Virittelen läppäriini Audacity-ohjelman, jonka avulla saan selville, onko Aqua hiljakseen työpäivän ajan vai kuuluuko itkua tai haukkumista. Arki alkaa siis maanantaina, nyt olen ollut mammalomalla!

Nyt on näkynyt jo pienen töpöhännän villiä heilumistakin! Tulin Donnan kanssa ulkoota sisälle, Aqua tuli eteiseen vastaan ja oli aivan intopinkeänä ja hirrrrmu iloinen Donnan saapumisesta, ei niinkään minun :)

Lauantaiaamuna kun heräsin, löysin Aquan nukkumasta jaloistani! Onneksi mulla oli kännykkä yöpöydällä ja sain napattua kuvan! Aika RentoReginahan se oli, vailla huolen häivää, kintut kohti kattoa - ihanainen olo!

Muutama kuva
Aqua eestä, sivusta ja söpöilemässä

Tällainen RentoRegina löytyi lauantaiaamuna jalkopäästä!

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että Aqua on kotiutunut jo noin hyvin ja niin pienessä ajassa😊!

    VastaaPoista
  2. Hei Lea! Juu, Aqua on kyllä ihan hirvittävän suloinen ja koska on nuori koira, uteliaisuus voittaa lähes joka asiassa! Mieli sen tekee vaikka mitä tehdä, mutta pikkuisen vielä jännittää, mikä on ymmärrettävää, onhan sen elämässä tapahtunut hurjia juttuja viimeisen parinkin viikon aikana :) Tarhalla vietetty pelottava aika varmasti painaa pikkuisen mielessä... Me täällä molemmat edelleen ollaan kovasti kiitollisia, että autoit Aquan tänne Suomeen!! <3

    VastaaPoista