torstai 5. marraskuuta 2015

Reipastumista

Aqua on ollut Suomessa vasta pienen hetken. Aamulla silmiään hieroi jo huomattavasti reippaampi tyttö, kuin edellisenä aamuna! Aqua antaa jo silittää itseään, jännittää sitä, mutta antaa kuitenkin.

Ulkona Aqua on hirrrrvittävän reipas tyttö. Käyttää aktiivisesti nenäänsä ja haluaisi tutkia jokaisen pusikon ja pensaan. Vauhti on päätä huimaava :)) Tänään olen pysähdellyt aina, kun vauhti kiihtyy pomppaamiseen saakka, Aqua pysähtyy nätisti ja ottaa katsekontaktin yleensä. Matka jatkuu pysähtyäkseen uudelleen... harjoitellaan siis!

Nyt näyttäisi siltä, että Aqua on sisäsiisti, ensimmäisen yön jälkeen ei ole pissoja tullut sisälle, kakkoset sensijaan on toimitettu terassin matolle, siis sisälle :)) Mutta uskon, että se on tämän alkujännityksen jälkeen sisäsiisti

Aqua tykkää ihan hullun lailla jäystää puruluita. Ja tosiaan, lelujen keräily on sen mieleen. Toivon kovasti, että se jossain vaiheessa uskaltaisi leikkiä oikein riemumielin leluilla, nyt se vaan nykertää niitä ja kuljettelee paikasta toiseen.

Suihkuhommelit on käyty läpi, eihän likka suihkusta tykännyt ja olisi hilpaissut heti jos ote olisi irronnut, mutta antoi kuitenkin riuhtomatta pestä itsensä. Nyt on kiiltävä turkki ja hyvä tuoksu!

Ruoka maistuu tyttöselle erinomaisesti, sillä on vielä toistaiseksi kyltymätön ruokahalu. Se varmaan tasaantuu kun se tajuaa, että ruokaa tulee säännöllisesti ja riittävän paljon.

Irina-kissan kanssa eläminen on helppoa, Irina ei tunkeile Aquan kuonolle eikä Aqua änkeä Irinan iholle, päin vastoin, Aqua antaa Irinalle tilaa. Eli voisin sanoa, että Aqua sopisi perheeseen, jossa on rauhallinen ja koiriin tottunut kissa.

Aamupäivällä Aqua sai remmihepulin, kun Elvis tohkeissaan kuopi maata koiven noston jälkeen, se oli Aquan mielestä inspiroivaa puuhaa! Voimme varmaan jo ehkä ensi viikolla tehdä tutustumisreissun koirapuistoon sen kanssa, saisi purkaa hieman energiaansa.

Puruluut on suurta herkkua!


Suihkun jälkeen pörröinen turkki
Suihkun jälkeen piti laittaa paita päälle, kun pikkuista paleli!

2 kommenttia:

  1. VOI, ottaisin, mutta isäntä haluaa isomman koirulin, pitää vaan katsella vielä, mutta aivan ihana Aqua <3

    VastaaPoista
  2. Aqua on pieni suuri koira! Kooltaan pieni mutta kuitenkin kropaltaan vankka eikä mikään ihan kukkakeppi :)) Ja niin kovin on ihana ja suloinen!

    VastaaPoista