keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Aqua on saapunut!

Aquan lento Alicantesta saapui Helsinki-Vantaan lentokentälle tiistai-iltana puoli yhdeksän maissa. Kiitämme Aquan kanssa lentokummi Leaa, joka mahdollisti Aquan saapumisen Suomeen, etsimään ikiomaa, pysyvää kotiaan!

Aqua oli melkolailla peloissaan ja boxista houkutteleminen ulos vei jonkin aikaa. Mutta kun se boxista tuli ulos, olikin jo uteliaisuus nähtävillä. Nätisti se käveli läpi tuloaulan ulos, ulkona nenä lähti viemään ja tyttö kulki reippaasti kaikki liukuovet ja hissit läpi. Pienen pieni paniikki sitten iski, kun ajattelin nostaa sen syliin ja autoon. Kosketukseni olisi ollut Aqualle hiukan liikaa, joten se alkoi riuhtomaan ja perääntymään. Mulle iski paniikki, että pääsee valjas-kaulapanta-turvaremmisysteemeistään ulos, joten jotain muuta piti sitten keksiä. Avasin auton oven ja ohjasin Aquaa sisälle. Hetken mietittyään tyttö hyppäsikin auton kyytiin ja meni takapenkin viimeisimpään nurkkaan pienelle kerälle, mahdollisimman kauas minusta :)) Matka siis sujui hiljaisuuden vallitessa. Myöskin autosta Aqua tuli reippaan itsenäisesti ulos.
Kävin hakemassa omat koirani ulos, tutustuminen sujui hyvin ja lähdettiin ihan pikaisesti pikkulenkille, kaikki yhdessä. Ja sitten kotiin. Aqua oli todella kiinnostunut ja utelias näkemään millaiseen paikkaan hänet oli tuotu! Se kävi reippaasti kaikki paikat läpi tarkkaan nuuskutellen. Irina-kissakin tuli nätisti tulokasta nuuskimaan, mutta silloin meni Aqualla pupu pöksyihin ja se ihan varovasti ärähti Irinalle ja poistui paikalta :))

Nukkumaan mentiin puolen yön tietämillä, Aqua ja Donna olivat makkarissa, Elvis, Hani ja Irina olkkarissa. Aqua löysi oman paikkansa pöydän alta, kävi sinne nukkumaan. Hiukan omituisia ääniä siitä on lähtenyt aika ajoin, kuin pitkää haukotusta jossa ihan minihaukahduksia seassa, korkealta muttei kovaa. En vielä tiedä, mitä se noilla äänillä tarkoittaa, onko se niin jännittynyt vai mitä. Eiköhän se selviä lähipäivien aikana!

Keskiviikkoaamu valkenikin jo sitten aivastuksen reippaamman Aquan kanssa. Se on omaehtoisesti käynyt jo meitä ihmisiä nuuskimassa, uteliaisuus se on joka voittaa! Arastelee toki vielä, mutta uskon, että jo muutaman viikon päästä täällä asustelee ihan erilainen, vapautuneempi ja avoimempi Aqua!
Se on jo tässä aamupäivän aikana tutustunut pehmoleluihin ja palloon. Kivat lelut se vie makkariin, omaan pikku pesäänsä. Ulkoilu omien koirieni kanssa sujui melko mallikkaasti, tuo oma Elvikseni vaan hiukan mökötti uutta tulokasta ja tahmaili lenkillä :D Aqualla on reipas vauhti ulkona, neliveto päällä mennään, onneksi se on niin pikkuinen, ettei juurikaan olkapäätä pakota se vauhdikkuus!

Aqua on noin 35 cm korkea, jotenkin kuvittelin sen olevan isompi ja tanakampi, mutta tuo on tuollainen pikkuinen kirppu, hentonen tyttö, ja ah, niin äärettömän kaunis ja pehmeä! Pikkuisella on ihana pieni töpöhäntä, lieköhän se alunperin typistetty vai onkohan sille joskus sattunut tapaturma, sitä emme saa koskaan tietää!

Päivän ohjelmanumerossa on turkin pesu. Jännityksellä sitä odottelen, kun ihmisen kosketus on sille vielä melkolailla jännittävää... mutta tytön turkki on todella eloton ja pölyinen, ajattelin, että tässä kertajärkytyksen piikkiin pistellään turkkikin kuntoon! Hui! :))

Blogi jatkuu siis Aquan kuulumisilla ja kuvilla, luulen, että voin joka postaukseen lisätä jotain reipastumiseen liittyvää ja positiivista tekstiä, jotenkin sen aistii, että se vilkas ja reipas tyttö odottelee kuoren murtumista päästäkseen vapaaksi!

Muutama onneton kuvatus eilisillasta ja tältä aamulta:

Tiistai-iltana, tutustuminen Elviksen kanssa
Kissanruoka tuoksuu nenään...
Hieman ihmeissään, mitä tapahtui viimeisen vuorokauden aikana!

Sivuprofiili

2 kommenttia: