torstai 12. marraskuuta 2015

Vauhtityttö

Nyt Aqua on ollut reilun viikon Suomessa. Tuntuu, kuin se olisi tuossa ollut jo pitempäänkin! On lumpsahtanut porukkaan niin kivuttomasti.
Aqua on kova tyttö touhuamaan. Leluja se ravistelee ja käy jemmaamassa sen jälkeen. Lelukori on aina tyhjä :)

Nätisti se odottelee, kun hitaammat (lue galgo) saavat ruokakipponsa tyhjiksi, ei käy härkkimässä, vain jonottaa vähäsen.. jos vaikka jotain jäisi sille nuoltavaksi?!

Aqua on ihan kotikoira. Ei pelkää imuria, tekee kuten kaikki muutkin koirani, siirtyy imurin alta pois, vaikkapa toiseen huoneeseen tai sohvalle. Mitkään kotihommat ei ole saanut sitä pelkäämään. Arki rullaa täällä oikein kivasti!
Työpäivän kulun olen tallentanut läppärille ja töiden jälkeen kuunnellut. Maanantaina oli hiljaista, tiistaina sensijaan Aqua itki aika paljon. Keskiviikkona itkua vähemmän, ei siis hauku. Tänään se sai aamusella jonkun hillittömän hepulin selkeästi, kuului kuinka se juoksi ympäri huushollia ja n 4 tunnin yksin olon jälkeen alkoi itkeskelemään, luulen, että sillä on vain ihan järkyttävän tylsää. Itku ei ollut mitään paniikki-itkua ollenkaan. Oli pitkiä hiljaisia taukoja ja sitten taas itkusessio. Kaikkiaan nyt vaikuttaa siltä, että päivä päivältä sen itkut vähenee. Jätän sille sanomalehtiä ja isohkoja puruluita päivän vietteeksi.

Ulkona se on todella menevää sorttia. Pitäisi ehtiä joka paikkaan. Nenä vie pusikoihin ja metsään. Siellä se tykkäisi nuuskutella. Aqualle sopisi varmaan harrastukseksi hajutyöskentely tai jälki, niin nenäkoira se on. Agilityssä se varmasti pärjäisi myös, sillä se on hirmuisen ketterä ja nopea liikkeissään!
Harmikseni täällä ei ole tullut kuin 3 koiraa meitä vastaan. Ensimmäiselle Aqua ei sanonut mitään, mutta toiselle se haukkui. Kolmatta se meni intopinkeänä moikkaamaan! En siis yhtään tiedä miten se toisiin koiriin oikeastaan suhtautuu.

Nyt on sitä töpön heiluttelua näkynyt myös minulle :)) Lämmittää mieltä, nopeasti se on kotiutunut, vain reilussa viikossa. Tuskin maltan odottaa millainen villikko ja avoin tyttö se on muutamankin kk:n kuluttua!

Perus koiraperheen arkea täällä siis mennään, mitään mullistavaa ei ole tapahtunut!
Kuvatuksia:
Elviksen kanssa chillaillaan! (ufokoirat)

Jonotusta. Hidas koira. Maltti on valttia, jos jotain vaikka sattuisi jäämään...

Aquan lempipaikka sohvalla!

To-aamuna. Kissa on ihan kiva, kunhan ei ala tuijottelemaan.. sitten pitää haukahtaa sille muutaman kerran

Päivän lehdet on luettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti