tiistai 15. maaliskuuta 2011

Vaavi Suomessa :)

No niin, nyt on saatu Vaavi Suomen kamaralle!
Aika herttainen likka... niin epävarma kaikesta uudesta, turvautuu tuttuun ihmiseen hellyyttävästi.
Ensimmäinen yö kului minulta ja Vaavilta koiranunta nukkuen, Vaavia jännitti eniten meidän kissat joista nuorempi olisi innokkaasti halunnut tulla tutustumaan.
Aamulla Vaavi oli jo ihan eri tyttö, häntä vipatti iloisesti kokoajan. Kissojenkin kanssa jo nuuskittiin puolin ja toisin. Pientä leikintapaista Hra Hopon kanssa ja bulldoggikin melkein sai mennä mukaan, mutta jännitys taisi kohota hieman liian korkealle joten Vaavi vetäytyi takavasemmalle :)

Suihkussa käytiin sitten aamupäivällä, oli kyllä likainen pieni koiruus. Kauniimmin ei voisi enää pesulla käyttäytyä, Vaavi seisoi ja odotti milloin tulee valmista. Suihkun jälkeen Vaavi lähtikin kuromaan univelkaansa kiinni ja nukkui lähes iltaneljään asti, vain asentoa vaihtaen välillä. Ihanaa miten se osasi rentoutua jo.
Sain ihan vapaasti liikkua kodissa ilman että Vaavi olisi seurannut joten käytin tämän tilaisuuden hyväkseni ja kuljin paikasta toiseen ja ovien taakse. Vaaville tuli varmasti jo havainto siitä, että en katoa mihinkään pitkälle ja että takaisin kyllä tullaan. Näin jatkamme seuraavatkin päivät.

Vaavin mielestä ulos on tosi jännää mennä, joutuu houkuttelemaan eteenpäin mutta näkee kuitenkin että sitä kiinnostaa kaikki hajut kovin paljon. Samoin on tosi jännää myös tulla takaisin kotiin, eli kaikki on vielä tosi jännittävää Vaaville. Nuorena likkana se kyllä pian unohtaa jännittämisen ja keskittynee vaan siihen uteliaana touhuttamiseen, maailman tutkimiseen!

Muutamia kuvia heti kättelyssä (jos jollekin on siis epäselvää, rakastan eläinten kuvaamista vaikkei minulla olekaan kuin ihan tavallinen pikkupokkari!)

Hieman hämillään :)
Suihkun raikkaana!

Vinkeänä ja vekkulina
Kyllä pientä väsyttää...

3 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen pikkuinen on :) Onneksi toinen pääsi turvallisesti uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi ja koira!

    Päivi

    VastaaPoista
  3. On ollut aivan ihana seurata Vaavin kotiutumista Suomeen! Osaat kirjoittaa todella eläväisesti.. Kiitos!

    Anniina

    VastaaPoista