maanantai 26. lokakuuta 2015

Ensi viikolla!

Ensi viikon tiistai-iltana Aqua sitten saapuu Suomeen! Odottavan aika ei tällä kertaa ole ollut pitkä :)

Aqua on reipastunut kotihoidossa, vielä se on ihmisille arka, mutta tykkää toisista koirista todella paljon, voisin kuvitella, että oma pieni laumani olisi sille juuri sopiva tukea ja turvaa antava porukka!

Vielä en tiedä yhtään, miten se suhtautuu kissoihin. Se on aina näiden hoitokoirien kanssa haastavaa. Irina toki on aika pro hoitokoirien kanssa, sillä on ihan oma tyylinsä kertoa kuka on pomo talossa. Yleensä Irina istuu keskellä lattiaa ja tuijottaa tulokkaan kumoon. Jos toinen ei tuijotuksesta tajua vaan yrittää puskea heti iholle - hyvällä tai pahalla - Irina nostaa varoituksena etutassunsa, mutta istuu edelleen rauhallisesti. On se joskus heittänytkin yläviitosen tunkeilevan koiran kuonoon, mutta koskaan ei ole tullut mitään reikää tms eli hienosti se osaa, meidän ihana Irina!

Aqua on kotihoitajan kertoman mukaan sisäsiisti tyttönen, toivottavasti jatkaa meillä samaan malliin :))

Laitan mukaan ihanan videopätkän, joka saa minut hymyilemään aina, Aqua on siinä jotenkin hirvittävän hellyyttävä. Video on otettu hetimiten silloin kun Aqua saapui kotihoitopaikkaan, eli se vielä tutustuu talon muihin koiriin. Suloinen touhupeppu!

Toinen video on otettu viime viikolla, Touhupeppu ulkoilee ja touhuilee :)

Blogi jatkuu sitten seuraavaksi ihan oikeilla ja tuoreilla Aquan kuulumisilla, ensi viikkoon siis!!

Aqua 1
Aqua 2



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti