tiistai 3. helmikuuta 2015

Aika herätellä blogi henkiin

Pian on kulunut 2 kuukautta siitä, kun Anita muutti ikiomaan kotiinsa. Siellä on mennyt hyvin, ja hoitomamma on siitä erittäin iloinen!!

Ensi viikolla alan taas rustaamaan blogia, kun 7.-8.2. välisenä yönä saapuu kotihoidokki Espanjasta, Brisa.
En ollut tarhan sivuilta Brisaan kiinnittänyt erityistä huomiota, mutta tarhavierailullani tammikuun puolivälissä tyttö kiinnitti huomioni. Olen usein vieraillut tarhoilla ja ainahan se on yhtä ahdistavaa nähdä kaikki ne sadat, täydelliset koirat pienissä häkeissään pyytämässä, että ota minut! Mutta Brisa pysäytti sydämeni. Se oli niin kutistuneen ja ryppyisen oloinen, kulki hieman kyykyssä, pyydellen anteeksi olemassaoloaan. Ja silti häntä vipatti. Sattui sydämeen. Kotiin tultuani etsin sen tarhan sivuilta, sillä tyttö jäi vaivaamaan aika kovasti. Kuvissa Brisa näytti hyvinoivalta ja eloisalta. Kuvat oli otettu marraskuussa 2014. Muutamassa kuukaudessa tyttö oli mennyt kerrassaan surkeaan kuntoon! Näin lähti Brisan adoptioprosessi tarhan kanssa käyntiin, ja löysin sille lentokumminkin todella helposti ja nopeasti! Jotkut asiat ilmeisesti vain on tarkoitus tapahtua...

Kotihoitosessiohan ei tähän lopu!
9.-10.2. välisenä yönä tulee vielä kaksi kotihoitokoiraa, joista toinen myös minun luokseni! Penelope tulee luokseni odottamaan virallista kotihoitajaansa, jolle tuo saapumisajankohta ei millään sopinut. Ei voinut jättää tyttöä tarhalle odottelemaan seuraavaa mahdollista lentokummia... Penelope on myös tarhakuvissa (otettu joulukuussa -14) potran näköinen tyttö, mutta tarhalla sen nähdessäni se oli hyvin masentuneen oloinen, surullinen ja likainen. Turkki oli takussa, pölyä ja muuta töhnää täynnä.

Mulla on siis kädet täynnä töitä koko ensi viikon! Olen tietenkin mammalomalla voidakseni hoitaa kotona koirien kanssa asiat siihen malliin, että pääsemme ensimmäisten päivien yli kunnialla. Eli viidellä koiralla mennään!
Nyt vaan peukut pystyyn, että ihanainen Irina-kissamme hyväksyy tulokkaat eikä heittäydy häijyksi, kuten Anitan kohdalla teki!

Laitan tytöistä kuvat alle, toinen kuva on otettu silloin kun ovat saapuneet tarhalle ja toinen on otokseni tarhareissulta tammikuun 13. päivä 2015



2 kommenttia:

  1. Olipa ilo löytää blogisi! Mahtavaa seurata, kuinka joku näkee pyyteettömästi vaivaa koirien hyväksi. Palaan tämän blogin pariin varmasti vielä paremmalla ajalla uudelleen. :)

    Janni & romanialainen rescuetyttö Riia / Toimintakyvyttömät

    VastaaPoista
  2. Moikka Janni! Kiva kun löysit blogini ja vielä mukavampaa, jos pidit siitä!
    Rescuekoirat on olleet elämässäni vuodesta 2004 joten elämäntavasta siis on kyse :)
    Tervetuloa lukemaan, ensi viikolla postauksissa siis kahden neidin ensiaskeleista suomalaisena kotikoirana!

    VastaaPoista