sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Reipastelua

Beasta kehkeytyy päivien myötä yhä reippaampi ja uteliaampi pieni tyttönen!

Se haluaa tietää mitä tapahtuu, missä ja miksi :) Likka on fiksu, on jo oppinut aikaa sitten (!!) että kun tullaan omalta pihalta sisälle, se odottelee että otan flexin irti. Samoin se tietää, että kun lähden omieni kanssa kävelylle, Bea jää kotiin odottamaan, ei yritä enää punkea mukaan. Rauhallisena se odottelee ilmeisesti makkarissa, että tullaan takaisin.

Bealla ei ole eroahdistusta ollenkaan. Ja se on alkanut ihanasti "komentamaan" kurlaamalla, että nyt voi rapsutella tai tulehan sieltä lattialle, niin se voi tulla syliin. Bea tykkää, kun sen ottaa syliin ja asettelee sen selälleen, niin voi paijata masua. Siihen se voisi vaikka nukahtaa... Bea tykkää olla lähellä. Viikossa se on kuoriutunut isosti, kun miettii millainen se oli tarhalla, pelosta tärisevä koira ja millainen se oli pari ensimmäistä päivää, väisteli kättä ja pysytteli kauempana.

Bea osaa myös pyytää ulos, se alkaa eteisessä kurlaamaan, ja kun nousen ylös mennäkseni sen luo, se siirtyy terassin ovelle, aika selkeästi siis kertoo, mitä haluaa seuraavaksi tehdä!

Ihan oikeita ulkoiluita valjailla ja remmeillä harjoitellaan vielä, edistymistäkin on tapahtunut siten, ettei se näyttäisi olevan tuossa huudeilla ainakaan enää niin paniikissa kuin aiemmin. Bea haluaa haistella pitkään ja huolella löytämiään hyviä hajuja. Eikä anna periksi, vaikka kuinka yrittäisin kevyesti hinata sitä eteenpäin, ei käy, kun on haju kesken, niin se haistellaan loppuun. Piste. :))

Muuten täällä elellään ihan perusarkea, kerätään rohkeutta ja nautitaan toistemme seurasta.

Muutamia kuviakin on taas tullut otettua
Hauskaa pian alkavaa uutta viikkoa!

Bea osaa jo rentoutumisen jalon taidon

Leluja on, mutta ihan vielä ei Bea oikein niillä osaa mitään tehdä

Utelias pieni koira!

Pyyhe on tarkoitettu työpäivien ajaksi, jos vaikka pissahätä yllättäisi,
mutta voihan siinä tosiaan pötkötellä ihan muutenkin vain!

Ulkoharjoituksissa

Kongi oli kiva!

Donna, 15,10v on hyvä turva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti